pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kahramankazan'da Dernek Üyelerinden Suç Duyurusu

19.07.2017 - 16:03, Güncelleme: 19.07.2017 - 16:03
 

Kahramankazan'da Dernek Üyelerinden Suç Duyurusu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde görev yapan bir öğretmen hakkında, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan dolayı suç duyurusunda bulunuldu....

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde görev yapan bir öğretmen hakkında, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan dolayı suç duyurusunda bulunuldu. 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği üyesi bir grup, ilçedeki adliye binasına gelerek, Cumhuriyet Başsavcısına hazırladıkları dilekçeleri sundu.Dernek başkanı Sinan Coşkun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramankazan'da öğretmen olarak görev yapan K.U'nun, 11 Temmuz'da sosyal medya hesabından, 15 Temmuz hain darbe girişimine "Senaryo", darbe girişimi sırasında şehit olan olanlara "Ölü" dediği için suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.15 Temmuz'un Türkiye Cumhuriyeti için ikinci Kurtuluş Savaşı mücadelesi, Çanakkale destanı olduğunu belirten Coşkun, "15 Temmuz akşamı ülkemize yönelik tehdide karşı canını hiçe sayarak, topun, tankın, kurşunun karşısına çıkan bu yüce millete yapılan hakaret kabul edilemez. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın darbe girişiminin önlenmesi için Türk milletini meydanlara çağırmasına ilişkin açıklamasına senaryo denilmesi ise tamamen akıl dışıdır." diye konuştu.Dernek üyeleri, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz'u ziyaret ederek, söz konusu öğretmen hakkında soruşturma başlatılmasını istedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde görev yapan bir öğretmen hakkında, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan dolayı suç duyurusunda bulunuldu....

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde görev yapan bir öğretmen hakkında, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan dolayı suç duyurusunda bulunuldu.

15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği üyesi bir grup, ilçedeki adliye binasına gelerek, Cumhuriyet Başsavcısına hazırladıkları dilekçeleri sundu.

Dernek başkanı Sinan Coşkun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramankazan'da öğretmen olarak görev yapan K.U'nun, 11 Temmuz'da sosyal medya hesabından, 15 Temmuz hain darbe girişimine "Senaryo", darbe girişimi sırasında şehit olan olanlara "Ölü" dediği için suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

15 Temmuz'un Türkiye Cumhuriyeti için ikinci Kurtuluş Savaşı mücadelesi, Çanakkale destanı olduğunu belirten Coşkun, "15 Temmuz akşamı ülkemize yönelik tehdide karşı canını hiçe sayarak, topun, tankın, kurşunun karşısına çıkan bu yüce millete yapılan hakaret kabul edilemez. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın darbe girişiminin önlenmesi için Türk milletini meydanlara çağırmasına ilişkin açıklamasına senaryo denilmesi ise tamamen akıl dışıdır." diye konuştu.

Dernek üyeleri, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz'u ziyaret ederek, söz konusu öğretmen hakkında soruşturma başlatılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.