pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Fetö/pdy Davası

18.07.2017 - 15:43, Güncelleme: 18.07.2017 - 15:43
 

Kayseri'deki Fetö/pdy Davası

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılanan sanık, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya, tutuksuz sanık Hüseyin Avcı ile avukatı katıldı. Avcı, savunmasında, terör örgütünün kullandığı şifreli haberleşme programı ByLock'u telefonuna eşiyle haberleşmek için yüklediğini ancak kullanmasını beceremediği için sildiğini iddia etti. FETÖ üyesi olmadığını savunan Hüseyin Avcı, "Bu örgütün hiç bir toplantısına gitmedim, kimseye para vermedim, kimseden para almadım. Ben vatanını, milletini seven biriyim. Beraatımı talep ediyorum." dedi. Mahkeme heyeti sanığı, terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılanan sanık, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya, tutuksuz sanık Hüseyin Avcı ile avukatı katıldı.

Avcı, savunmasında, terör örgütünün kullandığı şifreli haberleşme programı ByLock'u telefonuna eşiyle haberleşmek için yüklediğini ancak kullanmasını beceremediği için sildiğini iddia etti.

FETÖ üyesi olmadığını savunan Hüseyin Avcı, "Bu örgütün hiç bir toplantısına gitmedim, kimseye para vermedim, kimseden para almadım. Ben vatanını, milletini seven biriyim. Beraatımı talep ediyorum." dedi.

Mahkeme heyeti sanığı, terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.