pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çumra'da Asfalt Çalışması

17.07.2017 - 15:48, Güncelleme: 17.07.2017 - 15:48
 

Çumra'da Asfalt Çalışması

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.Asfaltlama çalışmalarına Yenidoğan Mahallesi Münevver Sokak'tan başladıklarını dile getiren Oğuz, altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde de asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Oğuz, şunları kaydetti:"Yenidoğan Mahallesi'nin kaldırım ve yollarını 2019'da bitireceğiz. Ayrıca bu mahallemize 2016 yılında doğalgazı getirdik. Mevsim şartları uygun oldukça ve zaman yettiği sürece de çalışmalarımız devam edecek."
KONYA (AA) - Çumra Belediyesi yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Asfaltlama çalışmalarına Yenidoğan Mahallesi Münevver Sokak'tan başladıklarını dile getiren Oğuz, altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde de asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Oğuz, şunları kaydetti:

"Yenidoğan Mahallesi'nin kaldırım ve yollarını 2019'da bitireceğiz. Ayrıca bu mahallemize 2016 yılında doğalgazı getirdik. Mevsim şartları uygun oldukça ve zaman yettiği sürece de çalışmalarımız devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.