pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ermenek'te Maden İşçilerinden İş Bırakma Eylemi

16.07.2017 - 22:18, Güncelleme: 16.07.2017 - 22:18
 

Ermenek'te Maden İşçilerinden İş Bırakma Eylemi

Karaman'ın Ermenek ilçesinde özel şirkete ait kömür ocağında çalışan işçiler, dört buçuk aydır maaşlarının yatmamasını protesto etti

KARAMAN (AA) - Karaman'ın Ermenek ilçesinde özel bir şirkete ait kömür ocağında işçiler, paralarını alamayınca iş bırakma eylemi yaptı.Alınan bilgiye göre kömür ocağında çalışan 80 işçi, dört buçuk aydır maaşlarının verilmediğini belirterek işbaşı yapmadı. Mağdur olduklarını ve bu nedenle yasal hakları olan çalışmama hakkını kullandıklarını ifade eden işçiler, yetkililerden konuyla ilgilenmelerini ve maaşlarının yatırılmasını talep etti.Bunun üzerine maden ocağına gelen Ermenek Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, işçilerle ve iş yeri yetkilileriyle görüştü. Görüşmelerde işveren yetkililerinin, birikmiş alacakların yarın işçilerin hesabına yatırılacağı sözünü vermesi üzerine işçiler, eylemi bırakarak işbaşı yaptı.
Karaman'ın Ermenek ilçesinde özel şirkete ait kömür ocağında çalışan işçiler, dört buçuk aydır maaşlarının yatmamasını protesto etti

KARAMAN (AA) - Karaman'ın Ermenek ilçesinde özel bir şirkete ait kömür ocağında işçiler, paralarını alamayınca iş bırakma eylemi yaptı.

Alınan bilgiye göre kömür ocağında çalışan 80 işçi, dört buçuk aydır maaşlarının verilmediğini belirterek işbaşı yapmadı.

Mağdur olduklarını ve bu nedenle yasal hakları olan çalışmama hakkını kullandıklarını ifade eden işçiler, yetkililerden konuyla ilgilenmelerini ve maaşlarının yatırılmasını talep etti.

Bunun üzerine maden ocağına gelen Ermenek Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, işçilerle ve iş yeri yetkilileriyle görüştü.

Görüşmelerde işveren yetkililerinin, birikmiş alacakların yarın işçilerin hesabına yatırılacağı sözünü vermesi üzerine işçiler, eylemi bırakarak işbaşı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.