pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

16.07.2017 - 16:33, Güncelleme: 16.07.2017 - 16:33
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Göreme'de "Vatan Kahramanları Anıtı" açıldı

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Nevşehir'in Göreme beldesinde "Vatan Kahramanları Anıtı"nın açılışı yapıldı.Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, açılış törenindeki konuşmasında, vatan için canlarını feda eden kahramanların unutulmaması ve isimlerinin gelecek nesillerce de bilinmesi amacıyla anıtın yapıldığını söyledi.Cingil, "Vatan için can verenlerin hakları asla ödenemez. Onları hatırlamak ve hatırlatmak için bu eseri yaptık. Göreme'ye gelen her ziyaretçinin bu eseri görerek tarihimizi ve kahramanlarımızı öğrenmesini amaçlıyoruz." dedi.Anıt, Kur'an-ı Kerim okunması ve duanın ardından açıldı.Anıtta,15 Temmuz ve Çanakkale şehitlerinin isimleri ile kahramanlık şiirleri yer alıyor.
Göreme'de "Vatan Kahramanları Anıtı" açıldı

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Nevşehir'in Göreme beldesinde "Vatan Kahramanları Anıtı"nın açılışı yapıldı.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, açılış törenindeki konuşmasında, vatan için canlarını feda eden kahramanların unutulmaması ve isimlerinin gelecek nesillerce de bilinmesi amacıyla anıtın yapıldığını söyledi.

Cingil, "Vatan için can verenlerin hakları asla ödenemez. Onları hatırlamak ve hatırlatmak için bu eseri yaptık. Göreme'ye gelen her ziyaretçinin bu eseri görerek tarihimizi ve kahramanlarımızı öğrenmesini amaçlıyoruz." dedi.

Anıt, Kur'an-ı Kerim okunması ve duanın ardından açıldı.

Anıtta,15 Temmuz ve Çanakkale şehitlerinin isimleri ile kahramanlık şiirleri yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.