pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2017 - 12:48, Güncelleme: 15.07.2017 - 12:48
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı. Anadolu Ajansının FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananlar ile sonrasında demokrasi nöbetlerini gözler önüne seren fotoğraflarından oluşan "15 Temmuz" sergisi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi'nde izlenime sunuldu. Vali Yardımcısı Baha Başçelik, törende yaptığı konuşmada, 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin milletin gösterdiği dik duruş sayesinde atlatıldığını belirterek, bunu ortaya koyan serginin hayırlı olması temennisinde bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş da hain darbe girişiminin, Türk milletinin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik olduğunu belirtti. Sergi, 18 Temmuz Salı gününe kadar ziyarete açık kalacak.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.

Anadolu Ajansının FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananlar ile sonrasında demokrasi nöbetlerini gözler önüne seren fotoğraflarından oluşan "15 Temmuz" sergisi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi'nde izlenime sunuldu.

Vali Yardımcısı Baha Başçelik, törende yaptığı konuşmada, 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin milletin gösterdiği dik duruş sayesinde atlatıldığını belirterek, bunu ortaya koyan serginin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş da hain darbe girişiminin, Türk milletinin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik olduğunu belirtti.

Sergi, 18 Temmuz Salı gününe kadar ziyarete açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.