pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2017 - 10:28, Güncelleme: 15.07.2017 - 10:28
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türk bayrağı dağıtarak esnafı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türk bayrağı dağıtarak esnafı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet etti.Bahçeci, Cacabey Meydanı'nda şehit ailelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Türk bayrağı gönderdiği törenin ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile Terme ve Atatürk caddelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafla sohbet eden Bahçeci, Türk bayrağı dağıtarak, 15 Temmuz etkinliklerine katılmaya davet etti. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişimini birilerinin unutturmaya çalıştığına işaret eden Bahçeci, 15 Temmuz gecesi yaşanan hainliği de bu milletin destanını da gelecek nesillere taşımak için gayret göstereceklerini söyledi. Bahçeci, şunları kaydetti:"15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Türkiye genelinde olduğu gibi şehrimizde de düzenlenecek olan etkinliklerde tüm yöneticilerimiz ile tam kadro olarak Cacabey Meydanı'nda olacağız. Valiliğimiz öncülüğünde belediyelerimizin de destekleri ile hazırlanmış olan bu etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türk bayrağı dağıtarak esnafı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türk bayrağı dağıtarak esnafı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet etti.

Bahçeci, Cacabey Meydanı'nda şehit ailelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Türk bayrağı gönderdiği törenin ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile Terme ve Atatürk caddelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafla sohbet eden Bahçeci, Türk bayrağı dağıtarak, 15 Temmuz etkinliklerine katılmaya davet etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişimini birilerinin unutturmaya çalıştığına işaret eden Bahçeci, 15 Temmuz gecesi yaşanan hainliği de bu milletin destanını da gelecek nesillere taşımak için gayret göstereceklerini söyledi.

Bahçeci, şunları kaydetti:

"15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Türkiye genelinde olduğu gibi şehrimizde de düzenlenecek olan etkinliklerde tüm yöneticilerimiz ile tam kadro olarak Cacabey Meydanı'nda olacağız. Valiliğimiz öncülüğünde belediyelerimizin de destekleri ile hazırlanmış olan bu etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.