pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman'da Türk Kızılayından Yardım

14.07.2017 - 17:43, Güncelleme: 14.07.2017 - 17:43
 

Kaman'da Türk Kızılayından Yardım

KIRŞEHİR (AA) - Türk Kızılayı Kaman Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.Şube Müdürü Cuma Erzurumluoğlu, gazetecilere...

KIRŞEHİR (AA) - Türk Kızılayı Kaman Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.Şube Müdürü Cuma Erzurumluoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere ve evleri yananlara yardım yapmaya devam ettiklerini belirtti.Ramazan ayında genel merkez tarafından gönderilen kavurma ve gıda paketlerinin haricinde tüm yardım ve desteklerini Kaman Şubesinin imkanlarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Erzurumluoğlu, eğitim öğretim yılı boyunca Kaman genelindeki ortaokul ve liselerde okuyan başarılı ve maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere, okul idarecileriyle işbirliği yaparak giyim ve kırtasiye desteğinde bulunduklarını dile getirdi.Muhtarlıklarla işbirliği yaparak köylerdeki ihtiyaç sahibi ailelere de yardım götürdüklerini vurgulayan Erzurumluoğlu, şunları kaydetti:"Evlerinde çıkan yangın sonucu mağdur olan ailelere de yardımda bulunuyoruz. Sarıömerli ve Kargınselimağa köylerimizde evleri yanan vatandaşlarımıza inşaat malzemesi desteğinde bulunarak yeni evlerinin yapılmasına katkıda bulunduk. Tüm bu yardımları hiçbir yerden destek almadan şubemizin imkanlarıyla gerçekleştirdik. Daha çok insanımıza ve yardıma ihtiyacı olan hemşehrilerimize ulaşabilmek için hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Türk Kızılayı Kaman Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.Şube Müdürü Cuma Erzurumluoğlu, gazetecilere...

KIRŞEHİR (AA) - Türk Kızılayı Kaman Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.

Şube Müdürü Cuma Erzurumluoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere ve evleri yananlara yardım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Ramazan ayında genel merkez tarafından gönderilen kavurma ve gıda paketlerinin haricinde tüm yardım ve desteklerini Kaman Şubesinin imkanlarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Erzurumluoğlu, eğitim öğretim yılı boyunca Kaman genelindeki ortaokul ve liselerde okuyan başarılı ve maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere, okul idarecileriyle işbirliği yaparak giyim ve kırtasiye desteğinde bulunduklarını dile getirdi.

Muhtarlıklarla işbirliği yaparak köylerdeki ihtiyaç sahibi ailelere de yardım götürdüklerini vurgulayan Erzurumluoğlu, şunları kaydetti:

"Evlerinde çıkan yangın sonucu mağdur olan ailelere de yardımda bulunuyoruz. Sarıömerli ve Kargınselimağa köylerimizde evleri yanan vatandaşlarımıza inşaat malzemesi desteğinde bulunarak yeni evlerinin yapılmasına katkıda bulunduk. Tüm bu yardımları hiçbir yerden destek almadan şubemizin imkanlarıyla gerçekleştirdik. Daha çok insanımıza ve yardıma ihtiyacı olan hemşehrilerimize ulaşabilmek için hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz."


Kaman'da Türk Kızılayından Yardım

Kaman'da Türk Kızılayından Yardım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.