pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

13.07.2017 - 15:13, Güncelleme: 13.07.2017 - 15:13
 

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

FETÖ'nün darbe girişimi sırası ve sonrasında Anadolu Ajansı foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Kırşehir'de açıldı- Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Asla

KIRŞEHİR (AA) - Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Kırşehir Cacabey Meydanı'nda açıldı.Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile AA işbirliğinde hazırlanan serginin açılışı, Vali Yardımcısı Servet Güngör, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.Protokol üyeleri ve vatandaşlar, açılışın ardından AA foto muhabirlerinin çektiği 80 fotoğraftan oluşan sergiyi gezdi.İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişiminin herkesin ders alacağı bir olay olduğunu söyledi.Bu hainliğin özellikle gençler tarafından çok iyi şekilde anlaşılması için gayret gösterdiklerini belirten Aslan, Kırşehir Valiliği ve Belediyesinin katkılarıyla "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi"ni açtıklarını dile getirdi.Serginin fotoğraflarının temininde Anadolu Ajansı'nın katkı yaptığını, seçilen fotoğrafları bastırarak sergiye dahil ettiklerini vurgulayan Aslan, şöyle konuştu:"Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kırşehir'de de 16 Temmuz'a kadar sergilenecek. Bu sergiyi özellikle gençlerimize yönelik olarak açmaktan onurlu ve gururluyuz. 249 şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Tedavi gören gazilerimize Allah'tan şifa, ailelerine de sabırlar diliyoruz. 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadık, unutmayacağız. Yaşananları gençlerimize hatırlatmak ve anlatmak amacıyla faaliyetlerimizi sürdüreceğiz."Aslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin gençler tarafından iyi anlaşılması gerektiğine de değinerek, "Türkiye'nin içindeki kanı bozuk bazı insanlar, vatanına, milletine, bayrağına hainlik yaptı. Allah'ın da yardımıyla milletimiz bu işgal girişimini önledi. 15 Temmuz aslında bize ve gençlerimize bir ders ve ibrettir. Dışarıdan çok içimizdeki düşmanları tespit etmemizde, önlem almamızda bize çok önemli bir derstir. Bu dersi iyi çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Fotoğrafların temininde bizlere büyük katkı yapan Anadolu Ajansına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
FETÖ'nün darbe girişimi sırası ve sonrasında Anadolu Ajansı foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Kırşehir'de açıldı- Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Asla

KIRŞEHİR (AA) - Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Kırşehir Cacabey Meydanı'nda açıldı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile AA işbirliğinde hazırlanan serginin açılışı, Vali Yardımcısı Servet Güngör, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Protokol üyeleri ve vatandaşlar, açılışın ardından AA foto muhabirlerinin çektiği 80 fotoğraftan oluşan sergiyi gezdi.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişiminin herkesin ders alacağı bir olay olduğunu söyledi.

Bu hainliğin özellikle gençler tarafından çok iyi şekilde anlaşılması için gayret gösterdiklerini belirten Aslan, Kırşehir Valiliği ve Belediyesinin katkılarıyla "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi"ni açtıklarını dile getirdi.

Serginin fotoğraflarının temininde Anadolu Ajansı'nın katkı yaptığını, seçilen fotoğrafları bastırarak sergiye dahil ettiklerini vurgulayan Aslan, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kırşehir'de de 16 Temmuz'a kadar sergilenecek. Bu sergiyi özellikle gençlerimize yönelik olarak açmaktan onurlu ve gururluyuz. 249 şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Tedavi gören gazilerimize Allah'tan şifa, ailelerine de sabırlar diliyoruz. 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadık, unutmayacağız. Yaşananları gençlerimize hatırlatmak ve anlatmak amacıyla faaliyetlerimizi sürdüreceğiz."

Aslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin gençler tarafından iyi anlaşılması gerektiğine de değinerek, "Türkiye'nin içindeki kanı bozuk bazı insanlar, vatanına, milletine, bayrağına hainlik yaptı. Allah'ın da yardımıyla milletimiz bu işgal girişimini önledi. 15 Temmuz aslında bize ve gençlerimize bir ders ve ibrettir. Dışarıdan çok içimizdeki düşmanları tespit etmemizde, önlem almamızda bize çok önemli bir derstir. Bu dersi iyi çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Fotoğrafların temininde bizlere büyük katkı yapan Anadolu Ajansına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.