pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenlemesi" Projesi

12.07.2017 - 20:13, Güncelleme: 12.07.2017 - 20:13
 

"Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenlemesi" Projesi

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi, "Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenlemesi" projesi kapsamında menfez üstü dükkanlarda yıkım çalışmalarına başladı....

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi, "Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenlemesi" projesi kapsamında menfez üstü dükkanlarda yıkım çalışmalarına başladı. Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kazım Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenlemesi" projesinin önem verdikleri projelerden bir tanesi olduğunu söyledi. Projenin üzerinde yaklaşık üç yıldır çalıştıklarını ifade eden Başkan Arslan, şöyle konuştu:"Büyük Cami'nin etrafını Ankara Caddesi'ne kadar yıkıp, yer altında 250 araçlık bir otopark üzerinde yaklaşık 30 dükkanlık küçük bir çarşı ve geri kalan kısmı da tamamen yeşil alan yapacağız. Bu hem Yozgat'ın Büyük Camisi'ni meydan ile birlikte görsel olarak güzel bir hale getirecek hem de otopark ihtiyacına bir katkı sunacak. Yozgat'ın şehirleşme, görsellik ve estetik noktasında önemli bir kazanımı olacak."Yıkılan dükkanların barakalardan ibaret ve cami etrafına yakışmadığını belirten Arslan, "Yıkım işlemleri yapıldıktan sonra bu yıl sonunda ihaleye çıkacağız. İnşallah önümüzdeki yıl inşaat başlayacak ve 18 ayda tamamlanacak." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi, "Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenlemesi" projesi kapsamında menfez üstü dükkanlarda yıkım çalışmalarına başladı....

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi, "Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenlemesi" projesi kapsamında menfez üstü dükkanlarda yıkım çalışmalarına başladı.

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kazım Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenlemesi" projesinin önem verdikleri projelerden bir tanesi olduğunu söyledi.

Projenin üzerinde yaklaşık üç yıldır çalıştıklarını ifade eden Başkan Arslan, şöyle konuştu:

"Büyük Cami'nin etrafını Ankara Caddesi'ne kadar yıkıp, yer altında 250 araçlık bir otopark üzerinde yaklaşık 30 dükkanlık küçük bir çarşı ve geri kalan kısmı da tamamen yeşil alan yapacağız. Bu hem Yozgat'ın Büyük Camisi'ni meydan ile birlikte görsel olarak güzel bir hale getirecek hem de otopark ihtiyacına bir katkı sunacak. Yozgat'ın şehirleşme, görsellik ve estetik noktasında önemli bir kazanımı olacak."

Yıkılan dükkanların barakalardan ibaret ve cami etrafına yakışmadığını belirten Arslan, "Yıkım işlemleri yapıldıktan sonra bu yıl sonunda ihaleye çıkacağız. İnşallah önümüzdeki yıl inşaat başlayacak ve 18 ayda tamamlanacak." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.