pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hasırca Kampı Gençlik Kampı Ağustosta Hizmete Girecek

12.07.2017 - 14:43, Güncelleme: 12.07.2017 - 14:43
 

Hasırca Kampı Gençlik Kampı Ağustosta Hizmete Girecek

ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türk Kızılayı Derneği arasında yapılan protokol kapsamında hizmet verecek Kızılay Eskişehir Hasırca...

ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türk Kızılayı Derneği arasında yapılan protokol kapsamında hizmet verecek Kızılay Eskişehir Hasırca Gençlik Kampı, ağustos ayında hizmet vermeye başlayacak.Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Hasırca Gençlik Kampı'nda düzenlediği basın toplantısında, Hasırca Gençlik Kampı'nın modernize edilmiş tesisleriyle güzel bir merkez olduğunu vurguladı.Bakanlığın merkezin her türlü gider ve ihtiyaçları için yaklaşık 4 milyon liralık ödenek ayırdığını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:"Çalışmalarımıza başladık ve bir aydır eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Ağustos ayı içerisinde Türkiye'nin farklı illerinden yaklaşık bin öğrencinin kampa gelip, Eskişehir'in tarihi ve kültürel değerleri ile mekanlarını tanıyacağı bir etkinlik yapacağız. Merkezde konaklama mekanlarını yanı sıra 400 kişilik konferans salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, spor alanları, paintball, atıcılık, doğa yürüyüşleri gibi imkanlarını bulunuyor. Merkezi engellilerin rahatlıkla kullanabileceği şekilde düzenledik. Merkezimizi ayda ortalama bin kişi kullanacak."Türk Kızılayı Derneği Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin ise söz konusu kampın 4 mevsim boyunca iki kurum tarafından kullanılmasının protokolle düzenlendiğini belirterek, kampın bütün masraflarının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üstlenildiğini bildirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türk Kızılayı Derneği arasında yapılan protokol kapsamında hizmet verecek Kızılay Eskişehir Hasırca...

ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türk Kızılayı Derneği arasında yapılan protokol kapsamında hizmet verecek Kızılay Eskişehir Hasırca Gençlik Kampı, ağustos ayında hizmet vermeye başlayacak.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Hasırca Gençlik Kampı'nda düzenlediği basın toplantısında, Hasırca Gençlik Kampı'nın modernize edilmiş tesisleriyle güzel bir merkez olduğunu vurguladı.

Bakanlığın merkezin her türlü gider ve ihtiyaçları için yaklaşık 4 milyon liralık ödenek ayırdığını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Çalışmalarımıza başladık ve bir aydır eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Ağustos ayı içerisinde Türkiye'nin farklı illerinden yaklaşık bin öğrencinin kampa gelip, Eskişehir'in tarihi ve kültürel değerleri ile mekanlarını tanıyacağı bir etkinlik yapacağız. Merkezde konaklama mekanlarını yanı sıra 400 kişilik konferans salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, spor alanları, paintball, atıcılık, doğa yürüyüşleri gibi imkanlarını bulunuyor. Merkezi engellilerin rahatlıkla kullanabileceği şekilde düzenledik. Merkezimizi ayda ortalama bin kişi kullanacak."

Türk Kızılayı Derneği Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin ise söz konusu kampın 4 mevsim boyunca iki kurum tarafından kullanılmasının protokolle düzenlendiğini belirterek, kampın bütün masraflarının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üstlenildiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.