pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

12.07.2017 - 14:28, Güncelleme: 12.07.2017 - 14:28
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit kabirleri ziyaret edilip, Kur'an-ı Kerim okundu.Kaymakamlık...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit kabirleri ziyaret edilip, Kur'an-ı Kerim okundu.Kaymakamlık tarafından organize edilen programda, Tunceli'de bölücü terör örgütüne karşı verilen mücadelede şehit olan polis memuru Ali Rıza Güneş ile Diyarbakır'da şehit olan polis memuru Semih Turgut'un kabirleri ziyaret edildi.Şehit kabirlerine karanfil bırakılırken, Gülşehir Müftüsü Nuh Arslan tarafından Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.Program daha sonra Kurşunlu Cami'nde Mevlid-i Şerif okunması ve katılımcılara yemek ikramıyla devam etti.Etkinliğe, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit kabirleri ziyaret edilip, Kur'an-ı Kerim okundu.Kaymakamlık...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit kabirleri ziyaret edilip, Kur'an-ı Kerim okundu.

Kaymakamlık tarafından organize edilen programda, Tunceli'de bölücü terör örgütüne karşı verilen mücadelede şehit olan polis memuru Ali Rıza Güneş ile Diyarbakır'da şehit olan polis memuru Semih Turgut'un kabirleri ziyaret edildi.

Şehit kabirlerine karanfil bırakılırken, Gülşehir Müftüsü Nuh Arslan tarafından Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Program daha sonra Kurşunlu Cami'nde Mevlid-i Şerif okunması ve katılımcılara yemek ikramıyla devam etti.

Etkinliğe, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.