pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İş Bankası'ndan Günde 5 Liraya 5 Bin Lira Kredi

Spor 12.07.2017 - 11:03, Güncelleme: 12.07.2017 - 11:03
 

İş Bankası'ndan Günde 5 Liraya 5 Bin Lira Kredi

İş Bankası, 1 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan İhtiyaç Kredisi kampanyası ile müşterilerinin bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 liraya 5 bin lira kredi kullandırıyor

İSTANBUL (AA) - İş Bankası, 1 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan İhtiyaç Kredisi kampanyası ile müşterilerinin bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 liraya 5 bin lira kredi kullandırıyor.Banka açıklamasında kampanyada 100 bin lira tutar ve 48 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de sunuluyor. 25 bin liraya kadar olan ihtiyaçlar için Krediye İşCep'ten "Krediler > Anında Kredi Başvuru" adımlarını takip ederek başvurulabiliyor. İşCep uygulaması www.isbank.com.tr/indir linki aracılığıyla cep telefonuna kolayca indirilebiliyor. Üstelik kredi tutarı 7 gün 24 saat o an hesaba geçiyor. Ayrıca internet şubesinden ve bankamatiklerden, 0 850 724 0 724 numaralı telefon şubesinden ve tüm İş Bankası şubelerinden de kolayca başvuru yapılabiliyor.
İş Bankası, 1 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan İhtiyaç Kredisi kampanyası ile müşterilerinin bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 liraya 5 bin lira kredi kullandırıyor

İSTANBUL (AA) - İş Bankası, 1 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan İhtiyaç Kredisi kampanyası ile müşterilerinin bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 liraya 5 bin lira kredi kullandırıyor.

Banka açıklamasında kampanyada 100 bin lira tutar ve 48 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de sunuluyor.

25 bin liraya kadar olan ihtiyaçlar için Krediye İşCep'ten "Krediler > Anında Kredi Başvuru" adımlarını takip ederek başvurulabiliyor.

İşCep uygulaması www.isbank.com.tr/indir linki aracılığıyla cep telefonuna kolayca indirilebiliyor. Üstelik kredi tutarı 7 gün 24 saat o an hesaba geçiyor.

Ayrıca internet şubesinden ve bankamatiklerden, 0 850 724 0 724 numaralı telefon şubesinden ve tüm İş Bankası şubelerinden de kolayca başvuru yapılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.