pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Kafelere Uyuşturucu Baskını

12.07.2017 - 01:08, Güncelleme: 12.07.2017 - 01:08
 

Konya'da Kafelere Uyuşturucu Baskını

Operasyonda bir miktar esrar ve kokain ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'da 50 polisin katılımıyla kafelere yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar esrar ve kokain ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 50 polis, kent merkezinde bulunan kafelere yönelik uyuşturucu operasyonu düzenledi. Narkotik köpeği Ares'in katıldığı operasyonda 6 kafede arama yapıldı. Aramalarda bir miktar esrar ve kokain bulundu. Uyuşturucu madde kullanılmasına imkan sağlandığı gerekçesiyle 6 kafenin kapatılacağı öğrenildi.
Operasyonda bir miktar esrar ve kokain ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'da 50 polisin katılımıyla kafelere yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar esrar ve kokain ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 50 polis, kent merkezinde bulunan kafelere yönelik uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Narkotik köpeği Ares'in katıldığı operasyonda 6 kafede arama yapıldı. Aramalarda bir miktar esrar ve kokain bulundu.

Uyuşturucu madde kullanılmasına imkan sağlandığı gerekçesiyle 6 kafenin kapatılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.