pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

11.07.2017 - 21:18, Güncelleme: 11.07.2017 - 21:18
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Çankırı'da şehitler anısına futbol müsabakası düzenlendi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitler anısına futbol müsabakası gerçekleştirildi. Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen etkinlikte 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Etkinliğin açılışında konuşan Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Celal Kaman, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.Hafta boyunca etkinliklerin devam edeceğine işaret eden Kaman, "Burada yapmak istediğimiz, geçen yıl hain terör örgütü ve yandaşlarının darbe girişimini ve bu ihanet sonucu şehadete ulaşan kardeşlerimizi ve gazilerimizi asla unutturmamaktır."dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adem Çalman da 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Spor Etkinlikleri kapsamında Çankırı'da 17 farklı spor branşında çeşitli faaliyetler düzenlendiğini ifade etti.Konuşmaların ardından çeşitli kurumlarca oluşturulan takımlar şehitler anısına maç yaptı. Etkinliğe, Vali Yardımcı Abdullah Aslaner, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Defterdar Ahmet Seçim Güldoğan, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke ve vatandaşlar katıldı.
Çankırı'da şehitler anısına futbol müsabakası düzenlendi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitler anısına futbol müsabakası gerçekleştirildi.

Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen etkinlikte 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Etkinliğin açılışında konuşan Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Celal Kaman, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.

Hafta boyunca etkinliklerin devam edeceğine işaret eden Kaman, "Burada yapmak istediğimiz, geçen yıl hain terör örgütü ve yandaşlarının darbe girişimini ve bu ihanet sonucu şehadete ulaşan kardeşlerimizi ve gazilerimizi asla unutturmamaktır."dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adem Çalman da 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Spor Etkinlikleri kapsamında Çankırı'da 17 farklı spor branşında çeşitli faaliyetler düzenlendiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından çeşitli kurumlarca oluşturulan takımlar şehitler anısına maç yaptı.

Etkinliğe, Vali Yardımcı Abdullah Aslaner, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Defterdar Ahmet Seçim Güldoğan, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke ve vatandaşlar katıldı.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.