pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Yaz Kursları İlgi Görüyor

11.07.2017 - 14:38, Güncelleme: 11.07.2017 - 14:38
 

Kırşehir'de Yaz Kursları İlgi Görüyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye bünyesindeki gençlik ve aile yaşam merkezi ile mahalle konaklarında 51 branşta 2 bin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye bünyesindeki gençlik ve aile yaşam merkezi ile mahalle konaklarında 51 branşta 2 bin 160 öğrencinin yaz kurslarına başladığını bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, genç, çocuk ve kadınların, yaz dönemlerini verimli geçirmek için açılan kurslara yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.2013 yılından bu yana mahallelerde açılan konaklarda kadınların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlandığını vurgulayan Bahçeci, şöyle devam etti:"Yaz döneminde bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Belediye Gençlik Merkezinde (BEGEM) 18 branşta 745, Bahçelievler Konağı'nda 8 branşta 86, Kervansaray Konağı'nda 8 branşta 156, Aile Yaşam Merkezinde ise 17 branşta bin 172 öğrenci yaz kurslarından faydalanıyor. Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Kurslara ücretsiz olarak herkes katılabilir."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye bünyesindeki gençlik ve aile yaşam merkezi ile mahalle konaklarında 51 branşta 2 bin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye bünyesindeki gençlik ve aile yaşam merkezi ile mahalle konaklarında 51 branşta 2 bin 160 öğrencinin yaz kurslarına başladığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, genç, çocuk ve kadınların, yaz dönemlerini verimli geçirmek için açılan kurslara yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

2013 yılından bu yana mahallelerde açılan konaklarda kadınların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlandığını vurgulayan Bahçeci, şöyle devam etti:

"Yaz döneminde bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Belediye Gençlik Merkezinde (BEGEM) 18 branşta 745, Bahçelievler Konağı'nda 8 branşta 86, Kervansaray Konağı'nda 8 branşta 156, Aile Yaşam Merkezinde ise 17 branşta bin 172 öğrenci yaz kurslarından faydalanıyor. Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Kurslara ücretsiz olarak herkes katılabilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.