pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

11.07.2017 - 14:08, Güncelleme: 11.07.2017 - 14:08
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Seydişehir'de, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan komiser yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin mezarı ziyaret edildi

KONYA (AA) - Seydişehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, darbe girişimi sırasında şehit olan komiser yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin mezarı ziyaret edildi. Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Hareket Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda şehit olan komiser yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin kabri başında anma programı düzenlendi. Programda, Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi. - "Tek vücut olalım, bir olalım" Şehit babası Hüseyin Kiremitci, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da meydanlara inerek vatanını savunan milletin, hain darbe girişimini engellediğini hatırlattı.Türkiye'nin bir daha böyle bir darbe girişimini yaşamamasını dileyen Kiremitci, şunları söyledi: "Türkiye, ikinci kez Çanakkale'yi geçilmez kıldı. Nasıl ki Çanakkale'de 250 bin şehit vererek geçilmez kıldıysak, o gece de 249 şehidimiz ikinci kez 'Çanakkale geçilmez' dedirtti. Çanakkale'de düşman belliydi ama 15 Temmuz'da bizden görünen, Müslüman bilinen ihanet odakları iş başındaydı. İhanetin, Müslüman görünümlü kişilerden gelmesi bizi daha çok yıktı. Türkiye birçok terör örgütüyle mücadele ediyor. Tek vücut olalım, bir olalım. Tehlikenin farkına varalım. Kanlar akmasın, Muhsinler ölmesin." Programa, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti temsilcileri ile şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir'de, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan komiser yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin mezarı ziyaret edildi

KONYA (AA) - Seydişehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, darbe girişimi sırasında şehit olan komiser yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin mezarı ziyaret edildi.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Hareket Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda şehit olan komiser yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin kabri başında anma programı düzenlendi.

Programda, Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

- "Tek vücut olalım, bir olalım"

Şehit babası Hüseyin Kiremitci, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da meydanlara inerek vatanını savunan milletin, hain darbe girişimini engellediğini hatırlattı.

Türkiye'nin bir daha böyle bir darbe girişimini yaşamamasını dileyen Kiremitci, şunları söyledi:

"Türkiye, ikinci kez Çanakkale'yi geçilmez kıldı. Nasıl ki Çanakkale'de 250 bin şehit vererek geçilmez kıldıysak, o gece de 249 şehidimiz ikinci kez 'Çanakkale geçilmez' dedirtti. Çanakkale'de düşman belliydi ama 15 Temmuz'da bizden görünen, Müslüman bilinen ihanet odakları iş başındaydı. İhanetin, Müslüman görünümlü kişilerden gelmesi bizi daha çok yıktı. Türkiye birçok terör örgütüyle mücadele ediyor. Tek vücut olalım, bir olalım. Tehlikenin farkına varalım. Kanlar akmasın, Muhsinler ölmesin."

Programa, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti temsilcileri ile şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.