pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İş Bankası'ndan Anından İşlem İle Fatura Ödeme Kolaylığı

11.07.2017 - 13:23, Güncelleme: 11.07.2017 - 13:23
 

İş Bankası'ndan Anından İşlem İle Fatura Ödeme Kolaylığı

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, www.isbank.com.tr’deki "Anında İşlem" platformuna "Fatura Ödeme" adı altında yeni bir fonksiyon daha ekledi.Bankadan...

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, www.isbank.com.tr’deki "Anında İşlem" platformuna "Fatura Ödeme" adı altında yeni bir fonksiyon daha ekledi.Bankadan yapılan açıklamaya göre, "Fatura Ödeme" fonksiyonuyla İş Bankası müşterisi olsun ya da olmasın tüm kullanıcılar, saniyeler içerisinde, anlaşmalı kurumların faturalarını ödeyebiliyor. Üstelik ödemeler, başka bankaların kartlarıyla da yapılabiliyor. “Anında İşlem" ile kullanıcılar müşteri numarası ve şifrelerini girmeye gerek olmadan, fatura ödemenin yanı sıra ev kredisi başvurusundan, kredi kartı ve yurt dışı çıkış işlemlerine kadar pek çok işlemi hızlı ve kolayca yapabiliyor, işlem durumunu takip edebiliyor, gerekli durumlarda SMS veya e-posta ile geri bildirim alabiliyor.
İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, www.isbank.com.tr’deki "Anında İşlem" platformuna "Fatura Ödeme" adı altında yeni bir fonksiyon daha ekledi.Bankadan...

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, www.isbank.com.tr’deki "Anında İşlem" platformuna "Fatura Ödeme" adı altında yeni bir fonksiyon daha ekledi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, "Fatura Ödeme" fonksiyonuyla İş Bankası müşterisi olsun ya da olmasın tüm kullanıcılar, saniyeler içerisinde, anlaşmalı kurumların faturalarını ödeyebiliyor. Üstelik ödemeler, başka bankaların kartlarıyla da yapılabiliyor.

“Anında İşlem" ile kullanıcılar müşteri numarası ve şifrelerini girmeye gerek olmadan, fatura ödemenin yanı sıra ev kredisi başvurusundan, kredi kartı ve yurt dışı çıkış işlemlerine kadar pek çok işlemi hızlı ve kolayca yapabiliyor, işlem durumunu takip edebiliyor, gerekli durumlarda SMS veya e-posta ile geri bildirim alabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.