pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu

11.07.2017 - 10:43, Güncelleme: 11.07.2017 - 10:43
 

Konya Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya merkezli 3 ilde, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 14 zanlı gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen gruba yönelik çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından Konya, İstanbul ve Diyarbakır'da belirlenen adreslere aş zamanlı operasyon düzenlendi.Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı Saraçoğlu Mahallesi'ndeki belirlenen adreslere düzenlenen baskına, özel eğitimli köpekler de eşlik etti.Operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.Zanlıların evlerindeki aramalarda, 34 kilo 416 gram esrar, 1 kilo 663 gram eroin ve 2 bin 76 uyuşturucu hap ile şırınga içerisinde kullanıma hazır bir miktar eroin ele geçirildi.
Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya merkezli 3 ilde, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 14 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen gruba yönelik çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takibin ardından Konya, İstanbul ve Diyarbakır'da belirlenen adreslere aş zamanlı operasyon düzenlendi.

Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı Saraçoğlu Mahallesi'ndeki belirlenen adreslere düzenlenen baskına, özel eğitimli köpekler de eşlik etti.

Operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların evlerindeki aramalarda, 34 kilo 416 gram esrar, 1 kilo 663 gram eroin ve 2 bin 76 uyuşturucu hap ile şırınga içerisinde kullanıma hazır bir miktar eroin ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.