pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

67. Tigem "Hasat Bayramı" Konya'da Kutlanacak

Spor 10.07.2017 - 14:28, Güncelleme: 10.07.2017 - 14:28
 

67. Tigem "Hasat Bayramı" Konya'da Kutlanacak

ANKARA (AA) - Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (TİGEM) düzenlediği "Geleneksel Hasat Bayramı ve Tarla Günü"nün 67'incisi 12 Temmuz'da Konya'da...

ANKARA (AA) - Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (TİGEM) düzenlediği "Geleneksel Hasat Bayramı ve Tarla Günü"nün 67'incisi 12 Temmuz'da Konya'da gerçekleştirilecek.TİGEM tarafından yapılan yazılı açıklamada, bir yıllık çalışma ve çabaların karşılığının alındığı hasadın, bereketin ve bolluğun simgesi olduğu ifade edildi.Bu kapsamda TİGEM 67. Geleneksel Hasat Bayramı ve Tarla Günü Programı'nın bu yıl 12 Temmuz Çarşamba günü Konya'nın Sarayönü ilçesindeki Gözlü Tarım İşletmesi'nde yapılacağı kaydedildi.
ANKARA (AA) - Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (TİGEM) düzenlediği "Geleneksel Hasat Bayramı ve Tarla Günü"nün 67'incisi 12 Temmuz'da Konya'da...

ANKARA (AA) - Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (TİGEM) düzenlediği "Geleneksel Hasat Bayramı ve Tarla Günü"nün 67'incisi 12 Temmuz'da Konya'da gerçekleştirilecek.

TİGEM tarafından yapılan yazılı açıklamada, bir yıllık çalışma ve çabaların karşılığının alındığı hasadın, bereketin ve bolluğun simgesi olduğu ifade edildi.

Bu kapsamda TİGEM 67. Geleneksel Hasat Bayramı ve Tarla Günü Programı'nın bu yıl 12 Temmuz Çarşamba günü Konya'nın Sarayönü ilçesindeki Gözlü Tarım İşletmesi'nde yapılacağı kaydedildi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.