pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlerbirliği'nde Yeni Sezon Hazırlıkları

09.07.2017 - 13:13, Güncelleme: 09.07.2017 - 13:13
 

Gençlerbirliği'nde Yeni Sezon Hazırlıkları

- Sezon hazırlıklarını Ankara'da sürdüren başkent ekibinde futbolcular, 2 gün izin yapacak

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan idmana koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra kuvvet çalışmasına geçti. Dayanıklılık çalışmasıyla sona eren antrenman, 90 dakika sürdü.Başkent ekibinde futbolcular, yarın ve salı günü izin yapacak. Kırmızı-siyahlılar, 12 Temmuz Çarşamba günü yapacağı antrenmanın ardından yurt dışı kampı için gece uçakla Hollanda'nın Arnhem kentine gidecek.Hollanda'da 28 Temmuz’a kadar çalışmalarına devam edecek başkent ekibi, 6 hazırlık maçı oynayacak.
- Sezon hazırlıklarını Ankara'da sürdüren başkent ekibinde futbolcular, 2 gün izin yapacak


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan idmana koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra kuvvet çalışmasına geçti. Dayanıklılık çalışmasıyla sona eren antrenman, 90 dakika sürdü.

Başkent ekibinde futbolcular, yarın ve salı günü izin yapacak.

Kırmızı-siyahlılar, 12 Temmuz Çarşamba günü yapacağı antrenmanın ardından yurt dışı kampı için gece uçakla Hollanda'nın Arnhem kentine gidecek.

Hollanda'da 28 Temmuz’a kadar çalışmalarına devam edecek başkent ekibi, 6 hazırlık maçı oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.