pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaralı Leyleği İtfaiye Ekipleri Kurtardı

08.07.2017 - 15:38, Güncelleme: 08.07.2017 - 15:38
 

Yaralı Leyleği İtfaiye Ekipleri Kurtardı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yuvasındaki ipe dolanması nedeniyle ayağından yaralanan leylek tedavi edildi.Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yuvasındaki ipe dolanması nedeniyle ayağından yaralanan leylek tedavi edildi.Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin bulunduğu binanın çatısındaki bacaya yuva yapan leyleğin ayağının ipe dolandığını gören vatandaşlar, itfaiyeye haber verdi.Acı çektiği görülen ve dolandığı ipten kurtulmak için çırpınan leyleği yuvasından alan itfaiye ekipleri, veterinere götürdükleri yaralı kuşun tedavisini yaptırdı.Sağ ayağında kırık olduğu öğrenilen leyleğin, bir süre sonra doğaya salınacağı belirtildi.İtfaiye ekiplerinin yaralı kuş için gösterdiği çaba ise vatandaşların takdirini topladı.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yuvasındaki ipe dolanması nedeniyle ayağından yaralanan leylek tedavi edildi.Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yuvasındaki ipe dolanması nedeniyle ayağından yaralanan leylek tedavi edildi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin bulunduğu binanın çatısındaki bacaya yuva yapan leyleğin ayağının ipe dolandığını gören vatandaşlar, itfaiyeye haber verdi.

Acı çektiği görülen ve dolandığı ipten kurtulmak için çırpınan leyleği yuvasından alan itfaiye ekipleri, veterinere götürdükleri yaralı kuşun tedavisini yaptırdı.

Sağ ayağında kırık olduğu öğrenilen leyleğin, bir süre sonra doğaya salınacağı belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin yaralı kuş için gösterdiği çaba ise vatandaşların takdirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.