pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Subaru Yetkili Servislerinde Yüzde 15 İndirim Fırsatı

Spor 07.07.2017 - 15:23, Güncelleme: 07.07.2017 - 15:23
 

Subaru Yetkili Servislerinde Yüzde 15 İndirim Fırsatı

Temmuz ayı boyunca Subaru satış sonrası hizmet noktalarında mekanik yedek parçalarda ve işçiliklerinde yüzde 15'e varan servis avantajı sunuluyor

İSTANBUL (AA) - Temmuz ayı boyunca Subaru satış sonrası hizmet noktalarında mekanik yedek parçalarda ve işçiliklerinde yüzde 15'e varan servis avantajlarının yanı sıra, işlem gerçekleştiren tüm müşterilere Subaru logolu kupa hediye ediliyor. Şirket açıklamasında Subaru satış sonrası hizmet noktalarında temmuz ayı boyunca özel kampanyalar sunuluyor. Tüm mekanik yedek parçalarda ve işçiliklerinde yüzde 15 indirim uygulanan Subaru satış sonrası kampanyası 31 Temmuz'a kadar devam ediyor.
Temmuz ayı boyunca Subaru satış sonrası hizmet noktalarında mekanik yedek parçalarda ve işçiliklerinde yüzde 15'e varan servis avantajı sunuluyor

İSTANBUL (AA) - Temmuz ayı boyunca Subaru satış sonrası hizmet noktalarında mekanik yedek parçalarda ve işçiliklerinde yüzde 15'e varan servis avantajlarının yanı sıra, işlem gerçekleştiren tüm müşterilere Subaru logolu kupa hediye ediliyor.

Şirket açıklamasında Subaru satış sonrası hizmet noktalarında temmuz ayı boyunca özel kampanyalar sunuluyor.

Tüm mekanik yedek parçalarda ve işçiliklerinde yüzde 15 indirim uygulanan Subaru satış sonrası kampanyası 31 Temmuz'a kadar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.