pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde Merkezli 10 İlde "Bylock" Operasyonu

07.07.2017 - 14:23, Güncelleme: 07.07.2017 - 14:23
 

Niğde Merkezli 10 İlde "Bylock" Operasyonu

Haklarında gözaltı kararı verilen 14 şüpheliden 8'i yakalandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, "ByLock" kullandıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 14 kişiden 8'i yakalandı.Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından örgütün gizli haberleşme programı "ByLock" kullandığı belirlenen 14 şüpheliye yönelik Niğde merkezli 11 ilde operasyon başlatıldı.Niğde, Kayseri, Adana, Bolu, Mersin, İstanbul, Muş, Ankara, Hakkari, Yozgat ve Kırşehir'de 14 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Bülent G. ve Gamze Y. Kayseri'de, Faruk Alptekin Ö. Bolu'da, Halit P. ve Ali B. Mersin'de, Mustafa D. İstanbul'da, Mehmet K. Yozgat'ta ve Hakan S. Kırşehir'de gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı bulunan 6 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Haklarında gözaltı kararı verilen 14 şüpheliden 8'i yakalandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, "ByLock" kullandıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 14 kişiden 8'i yakalandı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından örgütün gizli haberleşme programı "ByLock" kullandığı belirlenen 14 şüpheliye yönelik Niğde merkezli 11 ilde operasyon başlatıldı.

Niğde, Kayseri, Adana, Bolu, Mersin, İstanbul, Muş, Ankara, Hakkari, Yozgat ve Kırşehir'de 14 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Bülent G. ve Gamze Y. Kayseri'de, Faruk Alptekin Ö. Bolu'da, Halit P. ve Ali B. Mersin'de, Mustafa D. İstanbul'da, Mehmet K. Yozgat'ta ve Hakan S. Kırşehir'de gözaltına alındı.

Hakkında gözaltı kararı bulunan 6 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.