pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü'ne Doğru

06.07.2017 - 20:03, Güncelleme: 06.07.2017 - 20:03
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü'ne Doğru

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlenecek.Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlenecek.Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde çeşitli etkinlikler düzenleneceği ifade edildi.Açıklamada, hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde yapılacak etkinliklerde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) çirkin yüzünün bir hafta boyunca halka anlatılacağı vurgulandı. Belediyenin öncülüğünde Diriliş Meydanı'nda 15 Temmuz Cumartesi günü başlayacak etkinliklerin 20 Temmuz Perşembe akşamına kadar süreceği kaydedildi.Program kapsamında çeşitli sanatçıların katılımıyla konser organizasyonu yapılacağı aktarılırken, 16 Temmuz Pazar günü Esat Kabaklı, 18 Temmuz Salı günü Mustafa Yıldızdoğan, 20 Temmuz Perşembe günü ise Uğur Işılak'ın sevenleriyle buluşacağı ifade edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlenecek.Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde çeşitli etkinlikler düzenleneceği ifade edildi.

Açıklamada, hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde yapılacak etkinliklerde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) çirkin yüzünün bir hafta boyunca halka anlatılacağı vurgulandı.

Belediyenin öncülüğünde Diriliş Meydanı'nda 15 Temmuz Cumartesi günü başlayacak etkinliklerin 20 Temmuz Perşembe akşamına kadar süreceği kaydedildi.

Program kapsamında çeşitli sanatçıların katılımıyla konser organizasyonu yapılacağı aktarılırken, 16 Temmuz Pazar günü Esat Kabaklı, 18 Temmuz Salı günü Mustafa Yıldızdoğan, 20 Temmuz Perşembe günü ise Uğur Işılak'ın sevenleriyle buluşacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.