pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Orman Yangını Tatbikatı

06.07.2017 - 17:23, Güncelleme: 06.07.2017 - 17:23
 

Eskişehir'de Orman Yangını Tatbikatı

​ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangınına müdahale tatbikatı gerçekleştirdi.Kocakır mevkisinde tatbikat gerçekleştiren...

​ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangınına müdahale tatbikatı gerçekleştirdi.Kocakır mevkisinde tatbikat gerçekleştiren orman yangınlarına müdahale ekipleri, müdahaleye hazır olduklarını gösterdi. Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, tatbikatta yaptığı konuşmada, orman teşkilatının söndürme gücü hakkında bilgi verdi. Erken müdahalenin orman yangınlarında esas olduğunu ifade eden Temel, şöyle konuştu:"Erken müdahale için de erken haber almanız gerekir. Kulelerimiz bu işlevi yerine getiriyor ama duyarlı vatandaşlarımızın 'Alo 177' hattına yaptıkları ihbarları da azımsayamayız. Hepsine teşekkür ediyorum. Eskişehir ilimizde 410 bin hektar ormanlık alanımız var. Son 10 yılda 260 yangın meydana geldi ve 515 hektarlık alan zarar gördü. Yanan alanlar yıl içinde tekrar ağaçlandırıldı. 2017 yılı içinde ise 9 yangınımız meydana geldi ve 8 hektar ormanımız zarar gördü. Komşu illerdeki büyük yangınlara ekiplerimizi yönlendirdik."Tatbikata, Bölge Müdür Yardımcısı Adil Koçaslan, Koruma Şube Müdürü Fikret Araç, Orman İşletme Müdürü Akın Akman da katıldı.
​ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangınına müdahale tatbikatı gerçekleştirdi.Kocakır mevkisinde tatbikat gerçekleştiren...

​ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangınına müdahale tatbikatı gerçekleştirdi.

Kocakır mevkisinde tatbikat gerçekleştiren orman yangınlarına müdahale ekipleri, müdahaleye hazır olduklarını gösterdi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, tatbikatta yaptığı konuşmada, orman teşkilatının söndürme gücü hakkında bilgi verdi.

Erken müdahalenin orman yangınlarında esas olduğunu ifade eden Temel, şöyle konuştu:

"Erken müdahale için de erken haber almanız gerekir. Kulelerimiz bu işlevi yerine getiriyor ama duyarlı vatandaşlarımızın 'Alo 177' hattına yaptıkları ihbarları da azımsayamayız. Hepsine teşekkür ediyorum. Eskişehir ilimizde 410 bin hektar ormanlık alanımız var. Son 10 yılda 260 yangın meydana geldi ve 515 hektarlık alan zarar gördü. Yanan alanlar yıl içinde tekrar ağaçlandırıldı. 2017 yılı içinde ise 9 yangınımız meydana geldi ve 8 hektar ormanımız zarar gördü. Komşu illerdeki büyük yangınlara ekiplerimizi yönlendirdik."

Tatbikata, Bölge Müdür Yardımcısı Adil Koçaslan, Koruma Şube Müdürü Fikret Araç, Orman İşletme Müdürü Akın Akman da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.