pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yavru Kerkenez Kuşları Koruma Altına Alındı

06.07.2017 - 14:08, Güncelleme: 06.07.2017 - 14:08
 

Yavru Kerkenez Kuşları Koruma Altına Alındı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir evin çatısında bulunan 9 yavru kerkenez kuşu, koruma altına alındı. Hamidiye Mahallesi'nde tamir edilen bir evin çatısında...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir evin çatısında bulunan 9 yavru kerkenez kuşu, koruma altına alındı. Hamidiye Mahallesi'nde tamir edilen bir evin çatısında yavru kerkenezleri gören kişi, durumu yetkililere bildirdi.Orman ve Su İşleri Aksaray Şube ekiplerince evden alınan 9 yavru kerkenez kuşu, koruma altına alındı.Şube Müdürü Necati Gökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, yavru kuşların kendi başlarına hayatta kalabilecek duruma geldiklerinde tekrar doğaya bırakılacağını kaydetti.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir evin çatısında bulunan 9 yavru kerkenez kuşu, koruma altına alındı. Hamidiye Mahallesi'nde tamir edilen bir evin çatısında...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir evin çatısında bulunan 9 yavru kerkenez kuşu, koruma altına alındı.

Hamidiye Mahallesi'nde tamir edilen bir evin çatısında yavru kerkenezleri gören kişi, durumu yetkililere bildirdi.

Orman ve Su İşleri Aksaray Şube ekiplerince evden alınan 9 yavru kerkenez kuşu, koruma altına alındı.

Şube Müdürü Necati Gökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, yavru kuşların kendi başlarına hayatta kalabilecek duruma geldiklerinde tekrar doğaya bırakılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.