pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakamlar Toplantısı

06.07.2017 - 13:03, Güncelleme: 06.07.2017 - 13:03
 

Kaymakamlar Toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül başkanlığında kaymakamlar toplantısı gerçekleştirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda,...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül başkanlığında kaymakamlar toplantısı gerçekleştirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda, ilçelerdeki ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, spor, çevre, şehircilik ve 15 Temmuz anma programı ile ilgili konular görüşüldü. İlçelere yapılacak 58 adet halı sahanın ihalesini gerçekleştirdiklerini aktaran Gül, Sivas İl Özel İdaresinin teknik elemanlarının konuyu takip ettiğini belirtti.Ağaçlandırma çalışmalarında bu senenin programının belli olduğunu anımsatan Gül, gelecek sene için de ilçelerde uygun olan hazineye ait yerlerin takip edilmesini istedi. Gül, geçen yıl başlatılan ve bu sene de devam edecek "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor" burs kampanyasına desteklerinden dolayı kaymakamlara teşekkür ederek, "2 bin öğrenciye burs sağlandı. İnşallah bu sene de devam edecek. Bu öğrenciler bizim öğrencilerimiz, bizim çocuklar." ifadelerini kullandı. 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde gerçekleşecek anma programına ilişkin bilgiler de veren Gül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının açıkladığı bir program olduğunu belirterek, şunları kaydetti:"Temmuz'un 11'inde illerin ve ilçelerin camilerinde mevlit okunacak. Yine o tarihte şehitlikler ziyaret edilecek. 14'ü akşamı da şehit aileleri ile yemekli bir program olacak. İl merkezinde valilik koordinesinde vereceğimiz yemeğe sizlerin de programı uyarsa şehit aileleri ile katılırsınız. Onun ötesinde bize düşen ilde ve ilçelerde ses sisteminin, sahnenin sağlanması. Yaz dönemi olması nedeniyle katılacakların su ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması için STK'ları da bu işin içine sokarak böyle bir organizasyon yapılacak. Katılımlar için duyurular yapılması da iyi olur."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül başkanlığında kaymakamlar toplantısı gerçekleştirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda,...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül başkanlığında kaymakamlar toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda, ilçelerdeki ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, spor, çevre, şehircilik ve 15 Temmuz anma programı ile ilgili konular görüşüldü.

İlçelere yapılacak 58 adet halı sahanın ihalesini gerçekleştirdiklerini aktaran Gül, Sivas İl Özel İdaresinin teknik elemanlarının konuyu takip ettiğini belirtti.

Ağaçlandırma çalışmalarında bu senenin programının belli olduğunu anımsatan Gül, gelecek sene için de ilçelerde uygun olan hazineye ait yerlerin takip edilmesini istedi.

Gül, geçen yıl başlatılan ve bu sene de devam edecek "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor" burs kampanyasına desteklerinden dolayı kaymakamlara teşekkür ederek, "2 bin öğrenciye burs sağlandı. İnşallah bu sene de devam edecek. Bu öğrenciler bizim öğrencilerimiz, bizim çocuklar." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde gerçekleşecek anma programına ilişkin bilgiler de veren Gül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının açıkladığı bir program olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Temmuz'un 11'inde illerin ve ilçelerin camilerinde mevlit okunacak. Yine o tarihte şehitlikler ziyaret edilecek. 14'ü akşamı da şehit aileleri ile yemekli bir program olacak. İl merkezinde valilik koordinesinde vereceğimiz yemeğe sizlerin de programı uyarsa şehit aileleri ile katılırsınız. Onun ötesinde bize düşen ilde ve ilçelerde ses sisteminin, sahnenin sağlanması. Yaz dönemi olması nedeniyle katılacakların su ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması için STK'ları da bu işin içine sokarak böyle bir organizasyon yapılacak. Katılımlar için duyurular yapılması da iyi olur."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.