pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Derinkuyu'da Tarım İşçilerinin Günlük Ücretleri Belirlendi

05.07.2017 - 18:48, Güncelleme: 05.07.2017 - 18:48
 

Derinkuyu'da Tarım İşçilerinin Günlük Ücretleri Belirlendi

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde, ekili arazilerin hasadında çalıştırılmak üzere mevsimlik işçilere verilecek günlük ücret belirlendi.Derinkuyu...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde, ekili arazilerin hasadında çalıştırılmak üzere mevsimlik işçilere verilecek günlük ücret belirlendi.Derinkuyu Çiftçi Malları Koruma Kurulu Başkanı Serkan Kızıltepe AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeşitli illerden ilçeye tarlada çalışmak için gelen işçilere verilecek ücretin belirlenmesi için toplantı yaptıklarını ve günlük 60 lira ücret ödenmesinin kararlaştırıldığını belirtti.İlçede patates ve fasulye ekimi yapılan alanlardan bahar ve yaz aylarındaki uygun hava koşulları nedeniyle yüksek verim beklediklerini kaydeden Kızıltepe, "İlçede patates ekili olan alanların toplamından ortalama 140 bin ton, fasulye ekili arazilerden ise toplamda yaklaşık 180 bin ton ürün rekoltesi bekliyoruz. Tarım işçilerine ise bu yıl 60 lira ücret ödeme konusunda karar alınmıştır." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde, ekili arazilerin hasadında çalıştırılmak üzere mevsimlik işçilere verilecek günlük ücret belirlendi.Derinkuyu...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde, ekili arazilerin hasadında çalıştırılmak üzere mevsimlik işçilere verilecek günlük ücret belirlendi.

Derinkuyu Çiftçi Malları Koruma Kurulu Başkanı Serkan Kızıltepe AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeşitli illerden ilçeye tarlada çalışmak için gelen işçilere verilecek ücretin belirlenmesi için toplantı yaptıklarını ve günlük 60 lira ücret ödenmesinin kararlaştırıldığını belirtti.

İlçede patates ve fasulye ekimi yapılan alanlardan bahar ve yaz aylarındaki uygun hava koşulları nedeniyle yüksek verim beklediklerini kaydeden Kızıltepe, "İlçede patates ekili olan alanların toplamından ortalama 140 bin ton, fasulye ekili arazilerden ise toplamda yaklaşık 180 bin ton ürün rekoltesi bekliyoruz. Tarım işçilerine ise bu yıl 60 lira ücret ödeme konusunda karar alınmıştır." diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.