pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'daki Silahlı Saldırı

05.07.2017 - 16:18, Güncelleme: 05.07.2017 - 16:18
 

Konya'daki Silahlı Saldırı

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi

KONYA (AA) - Konya'da bir pazar yerindeki esnafa, pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 4 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.Merkez Meram ilçesi Muhacir Pazarı'ndaki silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan Muammer, babası Hakan ve dedesi Sedat D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Zanlılar, çevik kuvvet ekipleri kontrolünde Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.Konya'nın merkez Meram ilçesi Muhacir Pazarı'nda dün meydana gelen olayda, iddiaya göre, pazar yerinde köftecilik yapan esnafla tartışan Muammer D, Hakan D ve Sedat D, etrafa rastgele ateş açmış, 4 kişi yaralanmıştı. Kaçan Muammer D, babası Hakan D. ve dedesi Sedat D, polis ekiplerince yakalanmıştı.Olaydan bir süre sonra çok sayıda kişinin, yakalanan 3 şüphelinin evinin önünde toplanmasıyla iki grup arasında tekrar kavga çıkmış, aralarında 2 polisin de bulunduğu 6 kişi yaralanmıştı.
Olayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi

KONYA (AA) - Konya'da bir pazar yerindeki esnafa, pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 4 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Merkez Meram ilçesi Muhacir Pazarı'ndaki silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan Muammer, babası Hakan ve dedesi Sedat D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, çevik kuvvet ekipleri kontrolünde Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Konya'nın merkez Meram ilçesi Muhacir Pazarı'nda dün meydana gelen olayda, iddiaya göre, pazar yerinde köftecilik yapan esnafla tartışan Muammer D, Hakan D ve Sedat D, etrafa rastgele ateş açmış, 4 kişi yaralanmıştı. Kaçan Muammer D, babası Hakan D. ve dedesi Sedat D, polis ekiplerince yakalanmıştı.

Olaydan bir süre sonra çok sayıda kişinin, yakalanan 3 şüphelinin evinin önünde toplanmasıyla iki grup arasında tekrar kavga çıkmış, aralarında 2 polisin de bulunduğu 6 kişi yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.