pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme - Konya'da Silahlı Saldırı

04.07.2017 - 17:48, Güncelleme: 04.07.2017 - 17:48
 

Güncelleme - Konya'da Silahlı Saldırı

Pazar yerindeki esnafa, pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı- Olayın ardından tüfekle ateş açanların evlerine yapılan saldırıda da 4 kişi ile başına taş isabet eden 2 polis yaralandıYARALI SAYISI VE GÖZALTILAR EKLENDİ

KONYA (AA) - Konya'da bir pazar yerindeki esnafa, pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Olayın ardından tüfekle ateş açanların evlerine yapılan saldırıda da 4 kişi ile başına taş isabet eden 2 polis yaralandı.Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Muhacir Pazarı'na gelen Muammer, babası Hakan ve dedesi Sedat D, köfte yedikleri esnaf ile hesap yüzünden tartışmaya başladı.Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, şüpheli 3 kişi, köftecilik yapan esnafa doğru rastgele ateş açtı.Vücuduna saçma isabet eden Ali Sözüan, Bedrettin Güler, Abdülaziz Turan ve Suriye uyruklu İlyas Halil yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzere olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan 4 kişi, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı.Olaydan sonra kaçan şüpheliler, Muammer, babası Hakan ve dedesi Sedat D, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.Olaydan bir süre sonra, çok sayıda kişi, yakalanan 3 şüphelinin evinin önünde toplandı. Burada iki grup arasında tekrar kavga çıktı. Polis ekipleri, biber gazı ve coplarla gruba müdahale etti. Grubu dağıtmakta zorlanan polis ekipleri, havaya ateş açtı. Çıkan olaylarda 4 kişi ile başına taş isabet eden 2 polis yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğunu öğrenildi.
Pazar yerindeki esnafa, pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı- Olayın ardından tüfekle ateş açanların evlerine yapılan saldırıda da 4 kişi ile başına taş isabet eden 2 polis yaralandıYARALI SAYISI VE GÖZALTILAR EKLENDİ

KONYA (AA) - Konya'da bir pazar yerindeki esnafa, pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Olayın ardından tüfekle ateş açanların evlerine yapılan saldırıda da 4 kişi ile başına taş isabet eden 2 polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Muhacir Pazarı'na gelen Muammer, babası Hakan ve dedesi Sedat D, köfte yedikleri esnaf ile hesap yüzünden tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, şüpheli 3 kişi, köftecilik yapan esnafa doğru rastgele ateş açtı.

Vücuduna saçma isabet eden Ali Sözüan, Bedrettin Güler, Abdülaziz Turan ve Suriye uyruklu İlyas Halil yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzere olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan 4 kişi, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan şüpheliler, Muammer, babası Hakan ve dedesi Sedat D, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Olaydan bir süre sonra, çok sayıda kişi, yakalanan 3 şüphelinin evinin önünde toplandı. Burada iki grup arasında tekrar kavga çıktı. Polis ekipleri, biber gazı ve coplarla gruba müdahale etti. Grubu dağıtmakta zorlanan polis ekipleri, havaya ateş açtı.

Çıkan olaylarda 4 kişi ile başına taş isabet eden 2 polis yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğunu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.