pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bayramda Her Gün 1 Milyon Kullanıcı Tv+ İzledi

04.07.2017 - 10:33, Güncelleme: 04.07.2017 - 10:33
 

Bayramda Her Gün 1 Milyon Kullanıcı Tv+ İzledi

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in televizyon platformu TV+'ı bayram boyunca her gün 1 milyonun üzerinde kullanıcı izledi.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre...

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in televizyon platformu TV+'ı bayram boyunca her gün 1 milyonun üzerinde kullanıcı izledi.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre şirketin televizyon platformu TV+, bayram tatilinde de doyasıya izlendi. Canlı TV+ kanallarından Oscar ödüllü filmlere, çocuklara özel içeriklerden spor kanallarına kadar 150'den fazla kanalı bulunan TV+'ı bayram boyunca her gün 1 milyonun üzerinde kullanıcı izledi.Bayramda kullanıcıları sınırsız sinema keyfini yaşasınlar diye tüm filmlerini açan TV+ tatilcilerin de gözdesi oldu. En çok izlenen filmler arasında komedi ve aile filmleri yer alırken, çocuk ve belgesel kanalları da yoğun ilgi gördü. TV+ izlerken kullanabilen 10 GB'lara varan internet paketi de tarifelerde yer aldı.Apple Store ve Google Play'den ücretsiz indirilebilen TV+'ı isteyen tabletten, isteyen telefondan izleyebiliyor. Evlerde de 4K Ultra HD içerikler sunan TV+'ın 1,3 milyon aktif abonesi bulunuyor.
İSTANBUL (AA) - Turkcell'in televizyon platformu TV+'ı bayram boyunca her gün 1 milyonun üzerinde kullanıcı izledi.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre...

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in televizyon platformu TV+'ı bayram boyunca her gün 1 milyonun üzerinde kullanıcı izledi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre şirketin televizyon platformu TV+, bayram tatilinde de doyasıya izlendi.

Canlı TV+ kanallarından Oscar ödüllü filmlere, çocuklara özel içeriklerden spor kanallarına kadar 150'den fazla kanalı bulunan TV+'ı bayram boyunca her gün 1 milyonun üzerinde kullanıcı izledi.

Bayramda kullanıcıları sınırsız sinema keyfini yaşasınlar diye tüm filmlerini açan TV+ tatilcilerin de gözdesi oldu. En çok izlenen filmler arasında komedi ve aile filmleri yer alırken, çocuk ve belgesel kanalları da yoğun ilgi gördü. TV+ izlerken kullanabilen 10 GB'lara varan internet paketi de tarifelerde yer aldı.

Apple Store ve Google Play'den ücretsiz indirilebilen TV+'ı isteyen tabletten, isteyen telefondan izleyebiliyor. Evlerde de 4K Ultra HD içerikler sunan TV+'ın 1,3 milyon aktif abonesi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.