pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atiker Konyaspor Sezonu Açtı

03.07.2017 - 22:08, Güncelleme: 03.07.2017 - 22:08
 

Atiker Konyaspor Sezonu Açtı

- Yeşil-beyazlılar, 2017-2018 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk çalışmasını yaptı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.Kayacık Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, dar alanda pas çalışmasıyla start aldı. Yeni transferler Patrik Carlgren ve Savaş Polat'ın da dahil olduğu antrenman, 5'e 2 pres çalışması ve ısınma koşusuyla devam etti.İdmanın basına kapalı bölümünde ise futbolcuların, koordinasyon çalışması ve topla ısınma hareketleri yaptığı bildirildi.
- Yeşil-beyazlılar, 2017-2018 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk çalışmasını yaptı


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Kayacık Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, dar alanda pas çalışmasıyla start aldı.

Yeni transferler Patrik Carlgren ve Savaş Polat'ın da dahil olduğu antrenman, 5'e 2 pres çalışması ve ısınma koşusuyla devam etti.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise futbolcuların, koordinasyon çalışması ve topla ısınma hareketleri yaptığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.