pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Melikgazi Belediye Meclisi Toplandı

03.07.2017 - 20:48, Güncelleme: 03.07.2017 - 20:48
 

Melikgazi Belediye Meclisi Toplandı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yönetiminde yapılan toplantıda, gündemdeki 46 maddeden 28'i karara bağlandı, 18'i ise ilgili komisyonlara havale edildi. Büyükkılıç, meclis toplantısına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Meclisimizce şehrin ekonomik gelişmesine ve imar hareketliliğine hız katacak olan gündem maddeleri yine oybirliğiyle onaylandı. Bu meclis toplantısında ağırlıklı olarak imar tadilatı görüşüldü çünkü imarlı gelişimin ilk şartı imar planların uygulanmasıdır." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yönetiminde yapılan toplantıda, gündemdeki 46 maddeden 28'i karara bağlandı, 18'i ise ilgili komisyonlara havale edildi.

Büyükkılıç, meclis toplantısına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Meclisimizce şehrin ekonomik gelişmesine ve imar hareketliliğine hız katacak olan gündem maddeleri yine oybirliğiyle onaylandı. Bu meclis toplantısında ağırlıklı olarak imar tadilatı görüşüldü çünkü imarlı gelişimin ilk şartı imar planların uygulanmasıdır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.