pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Zincirleme Trafik Kazası: 8 Yaralı

03.07.2017 - 19:38, Güncelleme: 03.07.2017 - 19:38
 

Aksaray'da Zincirleme Trafik Kazası: 8 Yaralı

5 aracın karıştığı trafik kazasında 8 kişi yaralandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, E90 karayolu Şehirler Arası Otobüs Terminali kavşağında, henüz belirlenemeyen nedenle 5 aracın karıştığı zincirleme kazasında Nazlı (35), İsmail (12), Barış (9), Cemile (43), Doğanur (3), Savaş Çoban (44) ile Elif (19) ve Mustafa Filikçi (34) yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü sağlandı.
5 aracın karıştığı trafik kazasında 8 kişi yaralandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, E90 karayolu Şehirler Arası Otobüs Terminali kavşağında, henüz belirlenemeyen nedenle 5 aracın karıştığı zincirleme kazasında Nazlı (35), İsmail (12), Barış (9), Cemile (43), Doğanur (3), Savaş Çoban (44) ile Elif (19) ve Mustafa Filikçi (34) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.