pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Ciğerci Ahmet"in Tutuklandığı İddiasına Yalanlama

03.07.2017 - 18:43, Güncelleme: 03.07.2017 - 18:43
 

"Ciğerci Ahmet"in Tutuklandığı İddiasına Yalanlama

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de "Ciğerci Ahmet" olarak faaliyet gösteren işletmenin sahibi Ahmet Karagöz'ün tutuklandığına ilişkin sosyal medyada yer...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de "Ciğerci Ahmet" olarak faaliyet gösteren işletmenin sahibi Ahmet Karagöz'ün tutuklandığına ilişkin sosyal medyada yer alan haberlerin asılsız olduğu bildirildi. Ahmet Karagöz, yazılı açıklamasında, sosyal medya aracılığıyla yayılan "tutuklandığına" dair haberlerin gerçek dışı olduğunu kaydetti. Söz konusu haberde, başka bir ilde faaliyet gösteren bir işletme ve sahiplerine ilişkin operasyonun Eskişehir'de kendi işletmesine yönelik gerçekleştirilmiş gibi gösterildiğini aktaran Karagöz, bunun da kamuoyuna sosyal medya aracılığıyla paylaşıldığını ifade etti. Karagöz, işletmesine atılan bu iftira hakkında her türlü yasal girişimde bulunduğunu, bu haberi yapan ve paylaşanlar hakkında da her türlü yasal işlemin yapılacağını kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de "Ciğerci Ahmet" olarak faaliyet gösteren işletmenin sahibi Ahmet Karagöz'ün tutuklandığına ilişkin sosyal medyada yer...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de "Ciğerci Ahmet" olarak faaliyet gösteren işletmenin sahibi Ahmet Karagöz'ün tutuklandığına ilişkin sosyal medyada yer alan haberlerin asılsız olduğu bildirildi.

Ahmet Karagöz, yazılı açıklamasında, sosyal medya aracılığıyla yayılan "tutuklandığına" dair haberlerin gerçek dışı olduğunu kaydetti.

Söz konusu haberde, başka bir ilde faaliyet gösteren bir işletme ve sahiplerine ilişkin operasyonun Eskişehir'de kendi işletmesine yönelik gerçekleştirilmiş gibi gösterildiğini aktaran Karagöz, bunun da kamuoyuna sosyal medya aracılığıyla paylaşıldığını ifade etti.

Karagöz, işletmesine atılan bu iftira hakkında her türlü yasal girişimde bulunduğunu, bu haberi yapan ve paylaşanlar hakkında da her türlü yasal işlemin yapılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.