pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şişecam'dan Cam Kumbara Boyama Etkinliği

Spor 03.07.2017 - 12:23, Güncelleme: 03.07.2017 - 12:23
 

Şişecam'dan Cam Kumbara Boyama Etkinliği

Şişecam Topluluğu, geri dönüşümde farkındalığı artırmak amacıyla çalışanlarıyla "Cam Kumbara Boyama" etkinliğinde bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu, geri dönüşümde farkındalığı artırmak amacıyla çalışanlarıyla "Cam Kumbara Boyama" etkinliğinde bir araya geldi.Şişecam açıklamasına göre, "Cam Yeniden Cam" projesi kapsamında Şişecam Genel Merkezi'nde düzenlenen kumbara boyama etkinliğinde çalışanlar, cam kumbaraları rengarenk boyayıp yeniden tasarlayarak geri dönüşüme katkıda bulundu. Çalışanlar Miro, Van Gogh ve Kandisky'den esinlenerek boyadıkları cam kumbaralarıyla cam geri dönüşümünün önemine dikkati çekti.Keyifli ve yaratıcı bir atmosferde gerçekleştirilen Kumbara Boyama etkinliğinde çalışanlar tarafından tasarlanan cam kumbaraları, Şişecam Genel Merkezi ve Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde kullanılarak geri dönüşüme katkı sağlandı. Etkinliğin "Cam Yeniden Cam"ın sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayını, katılımcıların da paylaşımlarıyla ilgi gördü.
Şişecam Topluluğu, geri dönüşümde farkındalığı artırmak amacıyla çalışanlarıyla "Cam Kumbara Boyama" etkinliğinde bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu, geri dönüşümde farkındalığı artırmak amacıyla çalışanlarıyla "Cam Kumbara Boyama" etkinliğinde bir araya geldi.

Şişecam açıklamasına göre, "Cam Yeniden Cam" projesi kapsamında Şişecam Genel Merkezi'nde düzenlenen kumbara boyama etkinliğinde çalışanlar, cam kumbaraları rengarenk boyayıp yeniden tasarlayarak geri dönüşüme katkıda bulundu.

Çalışanlar Miro, Van Gogh ve Kandisky'den esinlenerek boyadıkları cam kumbaralarıyla cam geri dönüşümünün önemine dikkati çekti.

Keyifli ve yaratıcı bir atmosferde gerçekleştirilen Kumbara Boyama etkinliğinde çalışanlar tarafından tasarlanan cam kumbaraları, Şişecam Genel Merkezi ve Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde kullanılarak geri dönüşüme katkı sağlandı.

Etkinliğin "Cam Yeniden Cam"ın sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayını, katılımcıların da paylaşımlarıyla ilgi gördü.








Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.