pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dernek Üyelerinden Çiftçi'ye Ziyaret

01.07.2017 - 12:13, Güncelleme: 01.07.2017 - 12:13
 

Dernek Üyelerinden Çiftçi'ye Ziyaret

SİVAS (AA) - Konakpınar Kültür ve Dayanışma Derneği, Bozhüyük ve Camiliyurt Derneği ve Çamlıca, Sularbaşı, Yılan Hüyük, Gökçe Yazı, Kale Deresi...

SİVAS (AA) - Konakpınar Kültür ve Dayanışma Derneği, Bozhüyük ve Camiliyurt Derneği ve Çamlıca, Sularbaşı, Yılan Hüyük, Gökçe Yazı, Kale Deresi Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (GÖKSUÇAMDER) yetkilileri, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, Gürün'ün vakıflarıyla, dernekleriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir bütün olduğunu söyledi.Derneklerin önemli çalışmalar da yürüttüğünü aktaran Çiftçi, "Gürün dışında yaşayan hemşehrilerimizi, düzenledikleri programlarla bir araya getiren derneklerimizin çalışmalarını gururla takip ediyor ve derneklerimizi kutluyorum." diye konuştu.GÖKSUÇAMDER Başkanı Oruç Bakır da Gökpınar Gölü'nde düzenledikleri 1. Sıla Bayramı'na verdiği katkıdan dolayı Çiftçi'ye teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Konakpınar Kültür ve Dayanışma Derneği, Bozhüyük ve Camiliyurt Derneği ve Çamlıca, Sularbaşı, Yılan Hüyük, Gökçe Yazı, Kale Deresi...

SİVAS (AA) - Konakpınar Kültür ve Dayanışma Derneği, Bozhüyük ve Camiliyurt Derneği ve Çamlıca, Sularbaşı, Yılan Hüyük, Gökçe Yazı, Kale Deresi Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (GÖKSUÇAMDER) yetkilileri, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, Gürün'ün vakıflarıyla, dernekleriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir bütün olduğunu söyledi.

Derneklerin önemli çalışmalar da yürüttüğünü aktaran Çiftçi, "Gürün dışında yaşayan hemşehrilerimizi, düzenledikleri programlarla bir araya getiren derneklerimizin çalışmalarını gururla takip ediyor ve derneklerimizi kutluyorum." diye konuştu.

GÖKSUÇAMDER Başkanı Oruç Bakır da Gökpınar Gölü'nde düzenledikleri 1. Sıla Bayramı'na verdiği katkıdan dolayı Çiftçi'ye teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.