pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emekliler Günü

30.06.2017 - 16:38, Güncelleme: 30.06.2017 - 16:38
 

Emekliler Günü

KIRIKKALE (AA) - Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi üyeleri "Emekliler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenledi.Hüseyin Kahya Parkı'nda düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi üyeleri "Emekliler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenledi.Hüseyin Kahya Parkı'nda düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan Başkan Zekeriya Aytekin, büyük bir çoğunluğu yoksulluk ve açlık sınırının altında kalan gelir düzeyleri ile yaşam mücadelesi veren emeklilerin çözüm bekleyen bir çok sorunu olduğunu söyledi.Hayatta hiç yeri olmayan tüketim kalemleriyle yapılan enflasyon hesaplamalarının kendileri için adil olmayan sonuçlar doğurduğuna değinen Aytekin şunları dile getirdi:"Yaşları itibari ile sağlık kuruluşlarına en çok başvuran kesim olan emekli topluluğumuzdan sağlıkta katkı payı alınmaması talebimiz ve çözüm beklemektedir. Dar gelirli kesimimiz sağlık sorunları nedeni ile sıkça hastanelere başvurduğundan katkı payları bütçelerinde ciddi bir kalem oluşturmaktadır. Emekliye verilen zamların yüzdeli değil seyyanen verilmesi, hastane katkı payları ve ilaç katkı paylarının kaldırılması gerekiyor. Eksik kalan intibak yasasının yeniden gözden geçirilmesi ve en kısa zamanda hayata geçirilmelidir."
KIRIKKALE (AA) - Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi üyeleri "Emekliler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenledi.Hüseyin Kahya Parkı'nda düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi üyeleri "Emekliler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Hüseyin Kahya Parkı'nda düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan Başkan Zekeriya Aytekin, büyük bir çoğunluğu yoksulluk ve açlık sınırının altında kalan gelir düzeyleri ile yaşam mücadelesi veren emeklilerin çözüm bekleyen bir çok sorunu olduğunu söyledi.

Hayatta hiç yeri olmayan tüketim kalemleriyle yapılan enflasyon hesaplamalarının kendileri için adil olmayan sonuçlar doğurduğuna değinen Aytekin şunları dile getirdi:

"Yaşları itibari ile sağlık kuruluşlarına en çok başvuran kesim olan emekli topluluğumuzdan sağlıkta katkı payı alınmaması talebimiz ve çözüm beklemektedir. Dar gelirli kesimimiz sağlık sorunları nedeni ile sıkça hastanelere başvurduğundan katkı payları bütçelerinde ciddi bir kalem oluşturmaktadır.

Emekliye verilen zamların yüzdeli değil seyyanen verilmesi, hastane katkı payları ve ilaç katkı paylarının kaldırılması gerekiyor. Eksik kalan intibak yasasının yeniden gözden geçirilmesi ve en kısa zamanda hayata geçirilmelidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.