pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de "Gençlik Meclisi" Kurulacak

30.06.2017 - 15:48, Güncelleme: 30.06.2017 - 15:48
 

Beyşehir'de "Gençlik Meclisi" Kurulacak

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, "Gençlik Meclisi" kurulması için çalışma başlattı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Meclis Toplantı...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, "Gençlik Meclisi" kurulması için çalışma başlattı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gençlerle bir araya geldi.Başkan Özaltun, toplantıda yaptığı konuşmada, kendileri için 7 yaşındaki çocuğun da 70 yaşındaki kişinin de fikir ve düşüncelerinin çok önemli olduğunu söyledi. Beyşehir’de kurum olarak gelecekte yenilikçi hizmetlere imza atabilmek için genç kesimden farklı proje üretebilecek isimlere de ihtiyaçları olduğunu belirten Özaltun, şöyle konuştu:"Oluşturacağımız gençlik meclisimiz tamamen gönüllülüğe esas olarak kurulacak. Dolayısıyla sizlerin her zaman fikir ve düşüncelerinden yararlanmak, en büyük hedefimiz olacak. Beyşehir’i yönetirken, ilçeye hizmet ederken yerel yönetimlerde gençlerin de söz sahibi olmaları en büyük arzumuz. Amacımız, hizmet ürettiğimiz ilçemizde bu hizmetlerden istifade eden kullanıcıların, hemşehrilerimizin ne istediğini iyi ve doğru anlayabilmek, analiz edebilmektir. Aksi halde ne yapılırsa yapılsın, ne hizmet üretilirse üretilsin bu yolda başarılı olmak mümkün değildir. Geleceğin mimarları olarak sizlerin de farklı düşünce ve fikirleriniz var. İşte, bu anlamda sizlerin bu üretkenliğinizden istifade ederek o doğrultuda da proje ve hizmetleri devreye koymak istiyoruz."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, "Gençlik Meclisi" kurulması için çalışma başlattı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Meclis Toplantı...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, "Gençlik Meclisi" kurulması için çalışma başlattı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gençlerle bir araya geldi.

Başkan Özaltun, toplantıda yaptığı konuşmada, kendileri için 7 yaşındaki çocuğun da 70 yaşındaki kişinin de fikir ve düşüncelerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Beyşehir’de kurum olarak gelecekte yenilikçi hizmetlere imza atabilmek için genç kesimden farklı proje üretebilecek isimlere de ihtiyaçları olduğunu belirten Özaltun, şöyle konuştu:

"Oluşturacağımız gençlik meclisimiz tamamen gönüllülüğe esas olarak kurulacak. Dolayısıyla sizlerin her zaman fikir ve düşüncelerinden yararlanmak, en büyük hedefimiz olacak. Beyşehir’i yönetirken, ilçeye hizmet ederken yerel yönetimlerde gençlerin de söz sahibi olmaları en büyük arzumuz. Amacımız, hizmet ürettiğimiz ilçemizde bu hizmetlerden istifade eden kullanıcıların, hemşehrilerimizin ne istediğini iyi ve doğru anlayabilmek, analiz edebilmektir. Aksi halde ne yapılırsa yapılsın, ne hizmet üretilirse üretilsin bu yolda başarılı olmak mümkün değildir. Geleceğin mimarları olarak sizlerin de farklı düşünce ve fikirleriniz var. İşte, bu anlamda sizlerin bu üretkenliğinizden istifade ederek o doğrultuda da proje ve hizmetleri devreye koymak istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.