pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi Siddiki, Nevşehir'de

29.06.2017 - 18:38, Güncelleme: 29.06.2017 - 18:38
 

Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi Siddiki, Nevşehir'de

NEVŞEHİR (AA) - Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi M. Allama Siddiki, Nevşehir Valiliğini ziyaret etti. Büyükelçi Siddiki, Vali Vekili Ahmet Soley tarafından...

NEVŞEHİR (AA) - Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi M. Allama Siddiki, Nevşehir Valiliğini ziyaret etti. Büyükelçi Siddiki, Vali Vekili Ahmet Soley tarafından karşılandı.Bangladeş ve Türkiye arasındaki sosyal ve kültürel ilişkilerle ilgili temaslarda bulunmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Nevşehir'e gelen Siddiki, Vali Vekili Soley’den kentin genel durumu hakkında bilgi aldı.Siddiki, Kapadokya bölgesinin tarih, kültür ve doğa güzellikleriyle dolu bir bölge olduğunu ifade ederek, hayranlığını ifade etti.Soley, ziyaretin anısına Siddiki'e yöreye özgü çini tabak hediye etti.
NEVŞEHİR (AA) - Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi M. Allama Siddiki, Nevşehir Valiliğini ziyaret etti. Büyükelçi Siddiki, Vali Vekili Ahmet Soley tarafından...

NEVŞEHİR (AA) - Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi M. Allama Siddiki, Nevşehir Valiliğini ziyaret etti.

Büyükelçi Siddiki, Vali Vekili Ahmet Soley tarafından karşılandı.

Bangladeş ve Türkiye arasındaki sosyal ve kültürel ilişkilerle ilgili temaslarda bulunmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Nevşehir'e gelen Siddiki, Vali Vekili Soley’den kentin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Siddiki, Kapadokya bölgesinin tarih, kültür ve doğa güzellikleriyle dolu bir bölge olduğunu ifade ederek, hayranlığını ifade etti.

Soley, ziyaretin anısına Siddiki'e yöreye özgü çini tabak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.