pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes, Uluslararası Dağ Koşusuna Ev Sahipliği Yapacak

29.06.2017 - 17:43, Güncelleme: 29.06.2017 - 17:43
 

Erciyes, Uluslararası Dağ Koşusuna Ev Sahipliği Yapacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Koşusu, 7-8 Temmuz'da Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacak. Erciyes AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikincisi...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Koşusu, 7-8 Temmuz'da Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacak. Erciyes AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikincisi kez düzenlenen ve Uluslararası Patika Koşuları Birliği (International Trail Running Association - ITRA) sertifikalı Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Koşusu'na ABD, Tayvan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden başvuru yapıldı. Koşuya katılan sporcular, uluslararası değeri olan puan kazanma ve global yarışlara katılma hakkına sahip olacak.Doğa ve sporun bir arada olduğu dağ koşusu, 4 farklı kategoride yapılacak. Erciyes’in zirvesini 360 derece koşacak olan atletler, hem Erciyes’in engebelerine hem de uzun mesafeye karşı direnç gösterecek.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Koşusu, 7-8 Temmuz'da Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacak. Erciyes AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikincisi...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Koşusu, 7-8 Temmuz'da Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacak.

Erciyes AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikincisi kez düzenlenen ve Uluslararası Patika Koşuları Birliği (International Trail Running Association - ITRA) sertifikalı Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Koşusu'na ABD, Tayvan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden başvuru yapıldı. Koşuya katılan sporcular, uluslararası değeri olan puan kazanma ve global yarışlara katılma hakkına sahip olacak.

Doğa ve sporun bir arada olduğu dağ koşusu, 4 farklı kategoride yapılacak. Erciyes’in zirvesini 360 derece koşacak olan atletler, hem Erciyes’in engebelerine hem de uzun mesafeye karşı direnç gösterecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.