pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yardım Tırları Suriye'ye Ulaştı

28.06.2017 - 12:08, Güncelleme: 28.06.2017 - 12:08
 

Yardım Tırları Suriye'ye Ulaştı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneğinin organizasyonu ile gönderilen 4 tır yardım malzemesinin Suriye'deki vatandaşlara dağıtıldığı bildirildi....

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneğinin organizasyonu ile gönderilen 4 tır yardım malzemesinin Suriye'deki vatandaşlara dağıtıldığı bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hayat Ağacı Derneği ile hayırsever esnaf ve iş adamlarının katkıları ile toplanan yardım malzemelerini taşıyan 4 tır önceki gün törenle İdlib'e uğurlanmıştı. Yardım malzemeleri içerisinde bulunan, 7,5 ton pirinç, 7,5 ton bulgur, 7,5 ton nohut ve 20 bin lira değerinde çocuk mamasından oluşan insani yardım malzemesi, İdlib'de halka dağıtılırken, gönderilen 81 ton un fırınlarda ekmek yapılarak vatandaşlara ulaştırıldığı aktarıldı. Hayat Ağacı Derneğinin organizasyonunda şimdiye kadar Suriye'ye 21 tır insani yardım malzemesi gönderildiği belirtildi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneğinin organizasyonu ile gönderilen 4 tır yardım malzemesinin Suriye'deki vatandaşlara dağıtıldığı bildirildi....

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneğinin organizasyonu ile gönderilen 4 tır yardım malzemesinin Suriye'deki vatandaşlara dağıtıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hayat Ağacı Derneği ile hayırsever esnaf ve iş adamlarının katkıları ile toplanan yardım malzemelerini taşıyan 4 tır önceki gün törenle İdlib'e uğurlanmıştı.

Yardım malzemeleri içerisinde bulunan, 7,5 ton pirinç, 7,5 ton bulgur, 7,5 ton nohut ve 20 bin lira değerinde çocuk mamasından oluşan insani yardım malzemesi, İdlib'de halka dağıtılırken, gönderilen 81 ton un fırınlarda ekmek yapılarak vatandaşlara ulaştırıldığı aktarıldı.

Hayat Ağacı Derneğinin organizasyonunda şimdiye kadar Suriye'ye 21 tır insani yardım malzemesi gönderildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.