pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tatilciler Kapadokya'da Farklı Aktivitelere Katılıyor

26.06.2017 - 17:23, Güncelleme: 26.06.2017 - 17:23
 

Tatilciler Kapadokya'da Farklı Aktivitelere Katılıyor

NEVŞEHİR (AA) - Peribacaları, yer altı şehirleri, sıcak hava balon turları, doğal kaya oluşumları ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesinde Ramazan Bayramı...

NEVŞEHİR (AA) - Peribacaları, yer altı şehirleri, sıcak hava balon turları, doğal kaya oluşumları ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesinde Ramazan Bayramı tatili nedeniyle ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.Bölgenin tarihi, kültürel ve doğal varlıklarını yakından görmek için açık hava müzeleri ve ören yerlerini ziyaret eden turistlerden kimileri sıcak hava balonlarıyla manzarayı kuşbakışı izlemeyi tercih ederken, kimileri de at ve ATV turları ile peribacaları arasında gezinti yapıyor.Ankara’dan gelen ziyaretçilerden Tolga Aydostu, Kapadokya'ya ilk kez geldiğini belirterek, şunları söyledi: "Kapadokya'ya daha önce gelmemiştim, burası doğa harikası muhteşem bir bölge. Ailemle bayram tatili nedeniyle geldik. Binlerce yılda oluşmuş kayalar arasında tarihe şahitlik ediyoruz. Tekrar daha geniş bir zamanda mutlaka geleceğim." İstanbul’dan arkadaşlarıyla bölgeye gelen ve peribacaları arasında ATV araçlarla gezinti yapan İlker Yılmaz ise bayram tatili nedeniyle bazı müze ve ören yerlerinin ücretsiz gezdiklerini aktardı.Yılmaz, "Yaklaşık 15 yıl önce yine gelmiştim ama şimdi çok daha güzel buldum." dedi.ATV turuna katılanlardan Onur Yıldız da Kapadokya'nın eşsiz güzellikte doğaya sahip olduğunu ifade ederek, döndüğünde çevresindekilere buraları ziyaret etmelerini önereceğini söyledi.
NEVŞEHİR (AA) - Peribacaları, yer altı şehirleri, sıcak hava balon turları, doğal kaya oluşumları ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesinde Ramazan Bayramı...

NEVŞEHİR (AA) - Peribacaları, yer altı şehirleri, sıcak hava balon turları, doğal kaya oluşumları ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesinde Ramazan Bayramı tatili nedeniyle ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

Bölgenin tarihi, kültürel ve doğal varlıklarını yakından görmek için açık hava müzeleri ve ören yerlerini ziyaret eden turistlerden kimileri sıcak hava balonlarıyla manzarayı kuşbakışı izlemeyi tercih ederken, kimileri de at ve ATV turları ile peribacaları arasında gezinti yapıyor.

Ankara’dan gelen ziyaretçilerden Tolga Aydostu, Kapadokya'ya ilk kez geldiğini belirterek, şunları söyledi:

"Kapadokya'ya daha önce gelmemiştim, burası doğa harikası muhteşem bir bölge. Ailemle bayram tatili nedeniyle geldik. Binlerce yılda oluşmuş kayalar arasında tarihe şahitlik ediyoruz. Tekrar daha geniş bir zamanda mutlaka geleceğim."

İstanbul’dan arkadaşlarıyla bölgeye gelen ve peribacaları arasında ATV araçlarla gezinti yapan İlker Yılmaz ise bayram tatili nedeniyle bazı müze ve ören yerlerinin ücretsiz gezdiklerini aktardı.

Yılmaz, "Yaklaşık 15 yıl önce yine gelmiştim ama şimdi çok daha güzel buldum." dedi.

ATV turuna katılanlardan Onur Yıldız da Kapadokya'nın eşsiz güzellikte doğaya sahip olduğunu ifade ederek, döndüğünde çevresindekilere buraları ziyaret etmelerini önereceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.