pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Minibüs Devrildi: 8 Yaralı

24.06.2017 - 21:58, Güncelleme: 24.06.2017 - 21:58
 

Sivas'ta Minibüs Devrildi: 8 Yaralı

Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Sinan Akbulut (39) yönetimindeki 27 F 8802 plakalı minibüs, D-100 karayolu Bostancık Köyü kavşağında kontrolden çıkarak, devrildi.Köy mezarlığını ziyarete giden vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Köylüler tarafından minibüsten çıkarılan sürücü Akbulut ile araçta bulunan Fatma (38), Murat (14) ve Aparslan Akbulut (1) ile Fatma, Muhammet (8), Zümran (3) ve İbrahim Polat (38), ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yaralılardan durumu ağır olan Fatma Polat, Sivas'a sevk edildi.Kaza nedeniyle Erzincan-Tokat istikameti kısa süreli araç trafiğine kapandı. Yol ortasında bulunan aracın ekiplerce kaldırılmasıyla trafik yeniden sağlandı. Bu arada yola savrulan çok sayıda çanta ise köylülerin yardımıyla toplandı.
Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sinan Akbulut (39) yönetimindeki 27 F 8802 plakalı minibüs, D-100 karayolu Bostancık Köyü kavşağında kontrolden çıkarak, devrildi.

Köy mezarlığını ziyarete giden vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Köylüler tarafından minibüsten çıkarılan sürücü Akbulut ile araçta bulunan Fatma (38), Murat (14) ve Aparslan Akbulut (1) ile Fatma, Muhammet (8), Zümran (3) ve İbrahim Polat (38), ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Fatma Polat, Sivas'a sevk edildi.

Kaza nedeniyle Erzincan-Tokat istikameti kısa süreli araç trafiğine kapandı. Yol ortasında bulunan aracın ekiplerce kaldırılmasıyla trafik yeniden sağlandı.

Bu arada yola savrulan çok sayıda çanta ise köylülerin yardımıyla toplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.