pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bayrama Hazır

23.06.2017 - 14:33, Güncelleme: 23.06.2017 - 14:33
 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bayrama Hazır

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemlerini aldı.Bayram süresince sıkıntı yaşanmaması için zabıta ekiplerinin izinleri kaldırıldı. Ekipler, denetimlerini sıklaştıracak.Arife günü mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.Öte yandan su ve kanalizasyon ile elektrikle alakalı şikayetlerin anında çözüme kavuşturulması için KASKİ ve KÇETAŞ da gerekli önlemleri aldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemlerini aldı.

Bayram süresince sıkıntı yaşanmaması için zabıta ekiplerinin izinleri kaldırıldı. Ekipler, denetimlerini sıklaştıracak.

Arife günü mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Öte yandan su ve kanalizasyon ile elektrikle alakalı şikayetlerin anında çözüme kavuşturulması için KASKİ ve KÇETAŞ da gerekli önlemleri aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.