pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas, 6. Kitap Günleri'ne Hazırlanıyor

22.06.2017 - 15:48, Güncelleme: 22.06.2017 - 15:48
 

Sivas, 6. Kitap Günleri'ne Hazırlanıyor

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen 6. Sivas Kitap Günleri'nin hazırlıkları başladı.İl...

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen 6. Sivas Kitap Günleri'nin hazırlıkları başladı.İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Davut Gül, İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu'nda etkinliği düzenleyecek komisyonla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.Vali Gül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, daha önce 5 kez düzenlenen Sivas Kitap Günlerinin genel bir değerlendirilmesi yapıldı.İzzettin Keykavus anısına eylül ayında yapılması planlanan etkinliklerde, kitap, yazı ve fikirleriyle Türkiye'ye önemli katkıları bulunan değerli yazar, şair ve akademisyenler Sivas'a davet edilecek ve bunlara yönelik imza ve söyleşiler düzenlenecek.Gül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her yıl giderek daha nitelikli hale gelen kitap günlerinin şehrin kültürel ve sosyal hayatına ciddi katkılar sunduğunu belirtti.Kitap fuarının Kurban Bayramı'ndan sonra açılacağını aktaran Gül, şunları kaydetti: "Misafirlerimiz, Sivas Kitap Günlerinin konseptine uyan kişiler olacak. Hem tarihi mekanı hem de içeriğindeki sosyal donatılarla ülkemizde düzenlenen birçok kitap fuarını gölgede bırakacak bir organizasyon olacak. Sivas’ı en iyi komşularımıza tanıtabiliriz. Tokat, Erzincan, Kayseri ve Yozgat gibi komşu illerinin de reklam panolarını etkinliklerimizle donatarak, onları şehrimize davet edeceğiz. Aynı şekilde ilçelerimiz de de reklam panolarını Kitap Günleri görselleriyle süsleyeceğiz." Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Recep Toparlı, İl Müftüsü Şükrü Balkan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, Sivas Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu çalışanları ve kitap günlerini yürütecek olan komisyon üyeleri katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen 6. Sivas Kitap Günleri'nin hazırlıkları başladı.İl...

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen 6. Sivas Kitap Günleri'nin hazırlıkları başladı.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Davut Gül, İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu'nda etkinliği düzenleyecek komisyonla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Vali Gül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, daha önce 5 kez düzenlenen Sivas Kitap Günlerinin genel bir değerlendirilmesi yapıldı.

İzzettin Keykavus anısına eylül ayında yapılması planlanan etkinliklerde, kitap, yazı ve fikirleriyle Türkiye'ye önemli katkıları bulunan değerli yazar, şair ve akademisyenler Sivas'a davet edilecek ve bunlara yönelik imza ve söyleşiler düzenlenecek.

Gül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her yıl giderek daha nitelikli hale gelen kitap günlerinin şehrin kültürel ve sosyal hayatına ciddi katkılar sunduğunu belirtti.

Kitap fuarının Kurban Bayramı'ndan sonra açılacağını aktaran Gül, şunları kaydetti:

"Misafirlerimiz, Sivas Kitap Günlerinin konseptine uyan kişiler olacak. Hem tarihi mekanı hem de içeriğindeki sosyal donatılarla ülkemizde düzenlenen birçok kitap fuarını gölgede bırakacak bir organizasyon olacak. Sivas’ı en iyi komşularımıza tanıtabiliriz. Tokat, Erzincan, Kayseri ve Yozgat gibi komşu illerinin de reklam panolarını etkinliklerimizle donatarak, onları şehrimize davet edeceğiz. Aynı şekilde ilçelerimiz de de reklam panolarını Kitap Günleri görselleriyle süsleyeceğiz."

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Recep Toparlı, İl Müftüsü Şükrü Balkan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, Sivas Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu çalışanları ve kitap günlerini yürütecek olan komisyon üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.