pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Asri Mezarlık Ziyarete Hazır

22.06.2017 - 12:33, Güncelleme: 22.06.2017 - 12:33
 

Asri Mezarlık Ziyarete Hazır

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Bayramı öncesi Şehir Mezarlığı’ndaki çevre düzenleneme çalışmalarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Bayramı öncesi Şehir Mezarlığı’ndaki çevre düzenleneme çalışmalarını denetledi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bayram öncesi yoğun ziyaret edilen Şehir Mezarlığı’nda incelemede bulunarak, mezarlık içinde yaptırılan caminin inşaatını da gezdi. Çelik, "Türkiye’nin en güzel ve en yeşil mezarlığını oluşturma çabası içindeyiz. Çalışmalarımızın bir bölümü bayramdan önce tamamlandı. İnşallah hemşehrilerimiz çok daha güzel bir ortamda ziyaretlerini yapacaklar." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Bayramı öncesi Şehir Mezarlığı’ndaki çevre düzenleneme çalışmalarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Bayramı öncesi Şehir Mezarlığı’ndaki çevre düzenleneme çalışmalarını denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bayram öncesi yoğun ziyaret edilen Şehir Mezarlığı’nda incelemede bulunarak, mezarlık içinde yaptırılan caminin inşaatını da gezdi.

Çelik, "Türkiye’nin en güzel ve en yeşil mezarlığını oluşturma çabası içindeyiz. Çalışmalarımızın bir bölümü bayramdan önce tamamlandı. İnşallah hemşehrilerimiz çok daha güzel bir ortamda ziyaretlerini yapacaklar." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.