pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Trafik Kazası: 8 Yaralı

22.06.2017 - 04:48, Güncelleme: 22.06.2017 - 04:48
 

Başkentte Trafik Kazası: 8 Yaralı

ANKARA (AA) - Ankara'da otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi'nde...

ANKARA (AA) - Ankara'da otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi'nde 405. Cadde ile Şehit Rıfat Çelik Sokağı'nın kesiştiği kavşakta, sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 06 FH 7062 plakalı otomobil ile 06 C 6493 plakalı minibüs çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle savrulan servis minibüsü yol kenarında park halindeki 3 otomobile zarar verdi.Kazada, araçlarda bulunan R.E, B.L, K.Y, F.Y, D.Y. ve Ü.B. ile kimliği henüz tespit edilemeyen 2 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.
ANKARA (AA) - Ankara'da otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi'nde...

ANKARA (AA) - Ankara'da otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi'nde 405. Cadde ile Şehit Rıfat Çelik Sokağı'nın kesiştiği kavşakta, sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 06 FH 7062 plakalı otomobil ile 06 C 6493 plakalı minibüs çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan servis minibüsü yol kenarında park halindeki 3 otomobile zarar verdi.

Kazada, araçlarda bulunan R.E, B.L, K.Y, F.Y, D.Y. ve Ü.B. ile kimliği henüz tespit edilemeyen 2 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.