pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

21.06.2017 - 15:03, Güncelleme: 21.06.2017 - 15:03
 

Suşehri'nde Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, ziyaretçi akınına uğradı. Suşehri Balhatun Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, ziyaretçi akınına uğradı. Suşehri Balhatun Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif, öğlen namazı sonrasında dua ve salavatlarla ziyarete açıldı. 40 bohçada sarılı olan cam fanusta muhafaza edilen Sakal-ı Şerif, cemaate gösterildi. Sakal-ı Şerif'i görebilmek için camiye akın eden cemaat, Sakal-ı Şerif'i dikkatli bir şekilde inceledi. Vatandaşlardan bazıları, Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla görüntülerken bazıları da ziyaretin ardından iki rekat şükür namazı kıldı. Suşehri'nde bulunan 2 Sakal-ı Şerif, Şahinler ve Balhatun Camii'lerinde muhafaza ediliyor.Balhatun Camisi Hatibi Hakan Duran, Sakal-ı Şerifin yılda bir defa olmak üzere, Kadir Gecesi'nde ziyarete açıldığını kaydetti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, ziyaretçi akınına uğradı. Suşehri Balhatun Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, ziyaretçi akınına uğradı.

Suşehri Balhatun Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif, öğlen namazı sonrasında dua ve salavatlarla ziyarete açıldı.

40 bohçada sarılı olan cam fanusta muhafaza edilen Sakal-ı Şerif, cemaate gösterildi. Sakal-ı Şerif'i görebilmek için camiye akın eden cemaat, Sakal-ı Şerif'i dikkatli bir şekilde inceledi.

Vatandaşlardan bazıları, Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla görüntülerken bazıları da ziyaretin ardından iki rekat şükür namazı kıldı.

Suşehri'nde bulunan 2 Sakal-ı Şerif, Şahinler ve Balhatun Camii'lerinde muhafaza ediliyor.

Balhatun Camisi Hatibi Hakan Duran, Sakal-ı Şerifin yılda bir defa olmak üzere, Kadir Gecesi'nde ziyarete açıldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.